Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Logitech G900 Chaos Spectrum

Logitech teknoloji dünyasında en popüler markalar arasında. Bu popülerliğinin büyük kısmını oyuncular için ürettiğini ekipmanlardan sağlay...

...

Logitech teknoloji dünyasında en popüler markalar arasında. Bu popülerliğinin büyük kısmını oyuncular için ürettiğini ekipmanlardan sağlayan logitech son ürettiği G900 Chaos Spectrum adlı mouse ile isminin hakkını tam anlamıyla veriyor. G900'ü özel kılan ilk etmenler şüphesiz tepkime süresi, uzun süreli pil ömrü ve ergonomik tasarımı. Özellikle ister sağ el ister sol elle kullanılabilir olması ve hemen hemen bütün mouse tutuş biçimlerine uyucak şekilde dizayn edilmiş olması G900'ü diğer mouserlardan bir adım önce tutuyor. 


Chaos Spectrum üzerindeki 11 adet programlanabilir tuş ile oyunculara büyük bir rahatlık sağlamasıyla beraber kutunun içinden çıkan tuş ve kapakçıklarla mouse'un solunda bulunan macro tuşlarını çıkartabilir ya da mouse'un sağ tarafına takabilirsiniz. Bu özelliğiyle G900 sol elini kullanan oyuncuların sıkıntı yaşamasını engellemiş olup onlara kusursuz bir oyun zevki sunmakta.
Logitech G900'ü tasarlarken herkese hitap etmeye çalışmış. Eğer kablolu mouse kullanmayı sevmiyorsanız mouse'un kutusundan çıkan bir parçayla mouse'u ister kablolu isterse kablosuz olarak kullanabilmeniz mümkün. Ayrıca pil ömrüyle de bizi şaşırtan G900 aydıtlatmalarıyla 24, aydınlatmalar kapalıyken maksimum 32 saat boyunca kesintisiz oyun hizmeti sunmakta. Böylece oyunun en heyecanlı yerinde şarjınızın bitmesi gibi bir durumla karşılaşmanızı engelliyor.

Chaos Spectrum, pek çok kişi tarafından piyasadaki en iyi oyun sensörü olduğu düşünülen PMW3366 optik sensör ile donatılmış.DPI, 200 ile 12.000 aralığındaki sıfır filtreleme ve düzeltme özelliğiyle her hızda size en iyi tepki verme kabiliyetini sağlıyor. Böylece profesyonel oyuncular'ın reflekslerini maksimum seviyede gösterebilmelerine yardımcı oluyor.
Bu özelliklere ek olarak Chaos Spectrum’un dengesini korumakla birlikte her bileşeni ağırlığın azaltılması için optimize edilmiş. Mouse'un her öğesi ince bir titizlikle analiz edilerek mümkün olan her miligram çıkarılmak üzere ayarlanmış ve sonuç olarak ortaya sadece 107 gram ağırlığında bir oyun canavarı çıkmış.

Şuan Avrupada fiyatı 150€ olan bu mouse yakın zamanda Türkiye'de de satışa sunulacak.

Hakan KÖRPE
AdnanGuney.Com, NetworkDizayn.com, Web site Editörü Hakan Körpe;
Selamlar, konsol ve bilgisayar oyunlarındaki gelişmeler, incelemeler, ülkemizde oyun sektörünün gelişimi ve benzeri konularda yazılar yazmaktayım.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.