Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger Yatay Dikey Duyarlı Related Posts Widget Eklentileri

Blogger, sidebar ve mobil, blog widgetler serisine ekleyebileceğiniz Duyarlı Widget, Yatay Widget, Dikey Widget ve Akıllı ilgili mesajl...

...
Blogger, sidebar ve mobil, blog widgetler serisine ekleyebileceğiniz Duyarlı Widget, Yatay Widget, Dikey Widget ve Akıllı ilgili mesajlar (Related Posts) eklentileri. Limk site ismi ile 2013 yılında kurulan şirket Widget eklentileri ile yayıncılara vermiş olduğu hizmetin haricinde reklamverenlere de hizmet sunabilen bir içerik dağıtım ve keşif platformu. Siteyi incelediğimizde dikkatimizi çeken ilginç konulardan biri de CEO’su (Genel Müdür) Oğuz Serdar bey ve Kurucu Özer Dolekoglu gibi Türk girişimcilerin olması. Daha önce hazırladığım yazılarımda ismi geçen Zemanta’nın ortaklar arasında yer alması oldukça dikkat çekici. Öncelikle Türk girişimci arkadaşlarımıza başarılar dilerim. Onlara destek vermek için sizlerin de beğeneceğini düşündüğüm widget seçeneklerinden Sidebar Yatay Widget (Horizontal Widget) eklenti kurulumuna geçelim. Limk sitesine giriş yaparak Widget galerisini inceleyip beğendiğiniz Widgetleri seçip kullanabilirsiniz.
Sidebar Yatay Widget (Horizontal Widget) eklentisi

Yatay Widget (Horizontal Widget) eklenti kurulumu 

Yatay Widget yazı yerleşiminde okuyucuların ilgisini yakalamak için tasarlanmış olup, sitenizin tasarımını otomatik eşleştirmekte.

1. Yatay Widget eklentisini kurabilmeniz için Limk sitesine giriş yapın.

2. Kırmızı renkli Yatay widget ismine tıklayın ve önce üyelik bilgilerinizi tamamlayın.
Üyelik bilgilerinizi tamamlayın
3. Açılan pencere de Blog/Web site Url’nizi girdiğinizde, Site başlığı, Site Rss Url'si otomatik eklenecektir. Next butonu ile devam edin.
Widget Kurulum hazırlığı
4. Açılan pencere Adım 1 bölümünde iken, Widgeti Yükleyin ismine tıklayın. Tarayıcı yeni sekmede açılan widget içinden blogunuzu seçin ve Widget'i ekleyin.
Sayfa Öğesi Widget'i ekleyin
5. Aynı yöntemi kullanarak Blogger, Wordpress, Tumblr bloglarınıza eklentiyi ekleyebilirsiniz.

6. Limk Widget eklenti seçimlerini değiştirmek için menü çubuğundaki Widgetler ismine tıklayabilirsiniz.

7. 50 $ Reklam geliri bonusu ile gelir elde edebilirsiniz. Gelirinizi an ve an takip edecek kumanda paneline girip durumunuzu öğrenebilir, kazançlarınız hakkında SSS kısmından bilgi alabilirsiniz. İnceleyin kontrol edin, araştırın.
Gelir, kazançlar ve Widget Ayarları

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.