Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

nRelate Platformu Emekli Oluyor

2009 senesinde yayın hayatına başlayan nRelate Platformu, 31. Aralık 2014 tarih ve saat  17:00 EST. zaman biriminde yayın hayatına veda e...

...
2009 senesinde yayın hayatına başlayan nRelate Platformu, 31. Aralık 2014 tarih ve saat  17:00 EST. zaman biriminde yayın hayatına veda ettiğini ancak bu tarihe kadar  öneriler hizmetlerini devam edeceğini bildiriyor. nRelate Platformu bu açıklamasını resmen kendi blog’un da Veda ( farewell ) ismi ile yazıyor. Tüm nRelate Platform panelini kullanan okuyucu ve uygulayıcı üyelerine 04 Aralık 2014 tarihinde, bugün bir mesaj ile bildirim yapılıyor. Yani bugünden itibaren nRelate benzer yazılar eklentisi kullanıyorsanız en kısa zamanda farklı bir geliştirici araçlarına geçmeniz gerekmektedir. 

1 Ocak 2015 tarihinden itibaren blog, site benzer yazılar veya bunlarda ilginizi çekebilir (Pluging), eklentisi çalışmayacak. Bu süre içinde farklı bir eklenti ile web sitenizi yapılandırmaya çalışın.

Blog yazılarımın nRelate kategorisini paylaştıktan sonra Gmail hesabıma shareaholic.com sitesinde görevli bir arkadaşımızın gönderdiği mesajda yukarıda anlatılan konuyu yazdığında aynı platformu kullanabileceğimizi ifade etmişti. shareaholic.com sitesinde kullanılan aynı eklenti hakkında şu anda tam bir araştırmam yok. Ancak ilgili araştırmaları yaptığımda shareaholic.com sitesinde de aynı uygulamaları sizler ile paylaşacağım. 

Umarım nRelate kullanım paneli gibi rahat ve kullanışlı bir panele sahiptir. nRelate eklentisi hakkında sorulan soru ve cevapları Veda SSS (sıkca sorulan sorular) bağlantısından okuyabilirsiniz. Linkwithin benzer yazılar, çok fazla özellik sunmayan yıllarca kendisini yenilemeden devam eden bir site olduğundan dolayı Linkwithin benzeri yeni eklenti yazılarımda buluşmak üzere.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.