Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Skype Eski Sürüm Devre Dışı

E-mail İletilerinizi kontrol ederseniz Skype ’nin eski sürümlerinin artık kullanılamayacağı devre dışı bırakılacağı uyarısını bulabilirsi...

...
Skype yeni sürüm indir
E-mail İletilerinizi kontrol ederseniz Skype’nin eski sürümlerinin artık kullanılamayacağı devre dışı bırakılacağı uyarısını bulabilirsiniz. Skype kullanmaya devam edecekseniz yeni sürümü En kısa sürede indirip kurmanız gerekir. Giriş yaptığınız web sitelerini incelediğinizde sitelerin arayüzlerinin devamlı değişim gösterdiğini görmüşsünüzdür.
Bu değişime neden olan sebeb sizce ne olabilir hiç düşündünüz mü ? Gördüğüz bu değişimler aslında yeni teknolojilerin bir habercisi olarak düşünmeniz gerekir. 

Blogger ile bir blog açtı iseniz gelişim ve yenilikleri takip ederek yeni eknolojilerden haberdar olmanız ve yenilikleri bilerek takip edip uygulmanız gerekir. Takip ve gelişmeleri izleme alışkanlığınız zayıf ise yenilikleri uygulamayacaksınız. Hatta bilgi sahibi dahi olamayacaksınız. Bunun sonucu açtığınız blogunuz bir metin dosyasından farklı olamayacaktır. Konu bağlantılı kişisel çok küçük yorumlarımı okudunuz. Açıklamalar hakkında farklı düşünen, önerisi olan arkadaşlar yorum penceresini kullanabilir. Maalesef yorum yazmayı dahi bazı kişiler dışında zul gören bir topluma sahibiz.

Masaüstü bilgisayar kullanıcı arkadaşlar Skype kullanmaya devam etmek istiyorlar ise Skype’ın son sürümünü indirip kurmaları gerekiyor. Skype, yeni sürümde daha fazla performans ile en son özellik ve güvenlik güncellemelerinin yer aldığını belirtiyor.

Skype Masaüstü sürüm güncellemesi için ;

1. Tarayıcınız adres çubuğuna “ skype.com ” yazın ve şu adımları takip edin.
2. Oturum aç → Microsoft hesabınız ile giriş yapın. Zaten bir Microsoft hesabınız var.
3. Yüklemeler sekmesine tıklayın. Skype’ı Masaüstüne indirin ve kurun. Kurulum sırasında ;
4. İsteğiniz dışında bir uygulamanın kurulmaması için adımları kontrol edin. İlerlerken ;
5. Arama motoru ve Msn işaretlenmiş olarak gelmektedir. Bu işaretlere dikkat edip seçimizi yapın. İşaretleri ellemezseniz tarayıcı arama motorunuz değişir. Msn ana sayfanız olur. Sorun yaşamamanız için bu tikleri kaldırın. Ben şahsen isteğim dışında bir şeyin kurulmasını tavsip etmiyorum. İnsanlar özgür olarak istediği uygulamaları seçmeli ve kullanmalı. Ben bu seçenek tiklerini kaldırıyorum. Devamlı kullanmadığım bir uygulamanın bilgisayarımın arka planında çalışarak bilgisayarın can damarı olan Ram’i kullanmasını istemiyorum.
6. Kurulum aşaması sonunda Oturum açmanız ve bir isim girmeniz istenecek. Böyle bir durumda ben seçimimi Microsoft hesabı olarak seçip devam ediyorum. Siz farklı seçebilirsiniz.

Microsoft hesabım ile daha önceden girdiğim halde tekrar Microsoft hesabı giriş istiyor ve giriş yapıyoruz. Burada şunu anlayabilirsiniz. "Kimsenin kimseye güveni yok." Yönerge testleri için devam edin. Skype’ınızın kurulumunu tamamlamış olmalısınız. Güle güle kullanın.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.