Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Sites Yasağı Bitti

Google ürünlerinden olan, Google Sites’e giriş birkaç yıldır Türkiye de yasaklanmış olduğundan giriş yapılamıyordu. Birkaç hafta önce ko...

...
Google Sites hakkında açıklamalar
Google ürünlerinden olan, Google Sites’e giriş birkaç yıldır Türkiye de yasaklanmış olduğundan giriş yapılamıyordu. Birkaç hafta önce kontrol ettiğimde yasaklı olan Google Sites sitesine Google DNS ayarı yapmadan şu anda giriş yapılabiliyor. Google Sites’i bilmeyenler için kısa bir açıklama yapalım. Google Sites, şu anda kullanmış olduğunuz Blogger blog’un site görünümlü versiyonudur. Google sites için belirleyeceğiniz bir isim ile giriş yaparak farklı bir site yazmanın keyfini sürebilirsiniz. 

Google Sites, Google dökümanların bileşenlerinden oluşturulmuş bir alt yapıya sahiptir. Aşağıda verdiğim linkten nasıl birşey olduğunu merak eden yazar arkadaşlarım bakabilirler.
Adnan Guney59 Google Sites linkinden inceleyin.
Yasak olduğu için uzun zamandır ilgilenemediğim Google Sites hakkındaki yazılarıma tekrar zevkle devam edeceğim. Google sites ile ücretsiz site kurmak isteyen Blogger yazarları için aşağıda verdiğim Google Sites kategori linkine tıklayarak yardım alabilirler.
Google Sites Kurulumu (Google sites kurulum kategorisi nerededir ?) Sağ tarafta açılır sidebar kategoriler sekmesine tıkladığınızda alfabetik sırada görebilirsiniz.
İlerleyen dönem içinde sitenin bazı güncellemeleri hakkında yazılarım olacak. Takıldığınız yerlerde ilgili yazı altından yorum yazarak bilgi alabilirsiniz. Beğeneceğinizi düşündüğüm Google Sites’i kullanmanızı öneririm. Google Drive, Dökümanlar ile yazı yazmaktan farksız ve kolaydır. Google sites için giriş linki

Not : Yemek kategorisinde blog yazıları olan ve büyük resim eklemesini seven bayan kullanıcılar için önerilir.
Kategorileri bulmak için resmi takip edin.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.