Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

G+ İzleyici Gadget Boyut Ayarları

Google Plus Followers, diğer adı ile G+ İzleyiciler gadget’ini, Blogger şablonunuzun genişlik ve yükseklik ölçülerini koruyarak otomati...

...
G+ İzleyici gadget ölçü ayarlarının yapılandırılması
Google Plus Followers, diğer adı ile G+ İzleyiciler gadget’ini, Blogger şablonunuzun genişlik ve yükseklik ölçülerini koruyarak otomatik ve manuel nasıl değiştireceksiniz. Google Plus Followers gadgetini blogunuza eklediğinizde kendi varsayılan otomatik ayarları kullanır. Gadget’in çok büyük olması çok fazla veri okunması ile eş değerlidir. G+ İzleyiciler gadget her ne kadar hızlı açılsada internet hızınıza bağlı olarak blog açılış hızınızı yavaşlatan bir özelliğe sahiptir. Blog açılış hızınızı Google tarayıcı uzantılarından olan Pagespeet Insights ile test ederek  öğrenebilirsiniz.  Öğreneceğiniz konular sadece hızla sabit olmayıp, Blogger veya site kullanımındaki birçok hatalarınızı ve bunları düzenleyebileceğiniz önerileride görebilirsiniz.

G+ İzleyiciler gadget Genişlik ve Yükseklik ayarlarının yapılandırılması :

1. Blogger kumanda paneline giriş yapın.
2. Öncelikle sidebara eklediğiniz gadget genişliğini anlayabilmeniz için aşağıdaki adımları takip edin. Şablon → Özelleştir → Genişlik ayarları → Sağ veya sol kenar çubuğu ölçüsüne bakın.
3. G+ İzleyiciler diğer adı ile Google+ Followers gadgetini açın.
3. Boyut yazan kısmı seçin ve 2. maddede baktığınız ebatlar genişlik ayarıdır buraya genişliği yazın.
4. Hemen alt kısımda yükseklik ayarı kısmına aynı öliçüyü yazabilir veya daha küçük görülmesi için yükseklik ayarını düşürebilirsiniz.
G+ İzleyiciler gadget Genişlik ve Yükseklik ayarlarını yukarıdaki resimde görebilirsiniz.

Daha fazla bilgi için Google plus kategorisindeki yazıları inceleyin.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.