Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

TeamViewer 9.029480 sürüm güncellemesi

TeamViewer ücretsiz uzaktan yönetim proğramı 9.029480 sürümü güncellendi. TeamViewer, Ücretsiz proğramın güncel versiyonu ile net üzer...

...
TeamViewer indir
TeamViewer ücretsiz uzaktan yönetim proğramı 9.029480 sürümü güncellendi. TeamViewer, Ücretsiz proğramın güncel versiyonu ile net üzerinden tanıdıklarınızdan yardım alabileceğiniz veya yardım edebileceğiniz kullanımı kolay bir araçtır.Yazılımın yüklenmesi sonucunda karşı tarafa 24 saat, haftanın 7 günü erişim sağlamanız mümkündür. Kurulum işleminden sonra, benzersiz bir karşıdaki kişi kimliği oluşturulur.Bu kimlik, kurulum işlemi sırasında sabit bir şekilde tanımlanan şifre ile bağlantılı olarak dünya çapında istediğiniz bir PC'ye erişim olanağı sağlar.
İşyeriniz ve evinizden pc’nize bağlanıp kişisel dosya transferi yapabilir dosya üzerinde değişiklikler sağlayabilirsiniz. Proğramın kurulu olduğu bilgisayralarda ID numara ve şifrenizi karşı tarafa vererek sizin bilgisayarınıza ulaşılmasını veya tam tersini yaparak sizin karşı bilgisayara ulaşmanıza sağlayan basit bir kullanıma sahiptir.
Kişisel kullanım için ücretsiz sürümleri mevcut olan Türkçe dil destekli proğram grubunda yer alır. Teamviewer 9 (Windows) genel özellikleri hakkında geniş bilgi alabileceğiniz gibi yeni sürümü bilgisayarınıza indirip kurabilirsiniz. Bilgisayarınızda eski sürüm mevcut ise güncelleme sekmesi ile yeni sürüme geçiş yapmak çok kolaydır. Proğramı açın, yardım sekmesine tıklayın ve yeni sürüm için kontrol edin.TeamViewer 9.029480 full versiyonunu tıklayarak kendi sitesinden İndir.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.