Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Solon Blogger Şablon

Klasik Blogger ’un şablonu haricinde kullanabilen özel şablon serilerinden sizler için seçtiğim duyarlı tasarım, 2 sütun, içerik slider v...

...
Blogger özel şablonlar
Klasik Blogger’un şablonu haricinde kullanabilen özel şablon serilerinden sizler için seçtiğim duyarlı tasarım, 2 sütun, içerik slider ve slidersiz, açılır navigasyon menülü, 3 sütun alt bilgi, sabit genişlikli Wordpress alt yapılı Solon Blogger şablonu. Blogger özel şablon seçimi ile ilgili dikkatinizi çekecek bilgilendirici yazımı okudu iseniz, şablon veri hatası almamanız için yapılması gerekenleri yazmıştım.


Yazımı okuyamadı iseniz önemli bilgiler bulunan yazımı bağlantıya tıklayarak bilgi alabilirsiniz. 26 haziran 2014 tarihinde kullanıma sunulan Solon Blogger özel tasarım duyarlı şablon’ın demosunu aşağıdaki bağlantıdan kurgulayın.


Blogger için hazırlanmış özel şablonları görmek için, menü çubuğundaki Tema ismine, özel blogger şablon ile ilgili yardım almak için Tema tasarım ismine tıklayın. Tema ve Tema Tasarım kategorisindeki tüm konuları başlık çubuğundan takip edebilirsiniz. Ayrıca tanıtımını yaptığım şablonları incelemek için demoyu incelediğiniz tasarımcının ana sayfasından da yardım almanız mümkündür.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.