Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger Spor Diyet Sağlık Şablonu

Blogger Diet Exercise, Diyet sağlık ve spor anlamına gelen, wordpress alt yapısı ile hazırlanmış duyarlı 2 sütun, 4 alt sütun, jQuery S...

...
Blogger Diet Exercise, Diyet sağlık ve spor anlamına gelen, wordpress alt yapısı ile hazırlanmış duyarlı 2 sütun, 4 alt sütun, jQuery Slider, Açılır Menüler, Sekmeli Widget, Üst Gezinti Bar, arka plan resmi pembe özel tasarım blogger şablonu.Spor, diyet ve sağlık ile ilgili konularda yazı yazan yazar arkadaşların beğeneceği bir şablon. Şablon tema tasarımındaki pembe renklerin ağırlıklı olması, bayan yazarlar arasında bir tercih nedeni olabilecek kadar iddialı. Üst 1. statik sayfalar pembe tonlarının karışımından oluşmuş bağlantı listeleri, hemen alt kısmında, blogger logo ekleme sistemi ile 336 px. genişlik ve yükseklik 54 px. ebadı ile logo ekleme alanı mevcut. 

Temayı kullanmayı düşüyorsanız, indirdiğiniz zip dosyasında bulunan logo ve jQuery Slider resimlerini şablondan kaldırmadan olduğu gibi kullanabileceğiniz özelliklere sahip.
Canlı DEMO
                              Özel Tema Slayt Resmi Nasıl Yapılır
                              Blogger Özel İçerik Slider Yapılandırma
Yeşil renkli açılır menü, beyaz yazı metin ve maus ile üzerine gelindiğinde pembe tonlar, sekme başlıklarındaki yeşil açık renk temaya çok farklı sadelikde özellik getirmiş. Blogger Diet Exercise teması 9 Mayıs 2014 tarihinde tasarımcı tarafından paylaşıma sunulmuş.
Blogger özel tema kullanmayı düşündüğünüzde, blog’umun menü kısmında temaları görmek için Temalar ismine temaları özelleştirip kullanabilmeniz için, Tema Tasarım ismine tıklayarak çok kısa sürede yapılandırabilir anlamadığınız kısımlar için yorum yazarak yardım alabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.