Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Chrome Tarayıcıda Hangi Eklentiler Yüklü

Google Chrome tarayıcıda hangi eklentilerin yüklü olduğunu merak edenler için küçük ipuçları. Chrome tarayıcınıza Adobe Flash Player yük...

...
Google Chrome Tarayıcı
Google Chrome tarayıcıda hangi eklentilerin yüklü olduğunu merak edenler için küçük ipuçları. Chrome tarayıcınıza Adobe Flash Player yüklemeniz gerekir mi ? Zengin medya içerikleri Chrome tarayıcı ile sorunsuz izlenir mi? Google Chrome tarayıcı tasarımı sade her zaman güncel ve hızlıdır. Chrome tarayıcınız her güncellendiğinde en son eklentileri de bünyesinde barındırır. Yeni güncellemeler olduğunda arka planda sessizce kurarak bizlerin sorunsuzca kullanımına sunar.Chrome tarayıcı kullandığınızda bilgisayarınıza Flash Player’i yüklemenize gerek yoktur.Tarayıcınızda Adobe Flash Player zaten yerleşik olarak bulunur.

Google Chrome tarayıcıyı diğer tarayıcılardan ayıran en önemli özelliklerinden biride bu çalışma sistemidir.Örneğin Firefox tarayıcı kulllanıyor iseniz yan uygulama denetimi yaptığınızda birçok eklentinin güncellenmediğini göreceksiniz.
Ayrıca bakınız ⇒ Tarayıcınızda Yan Uygulamaları Denetleyin (Resimli Anlatım)
Google Chrome tarayıcıda hangi eklentilerin çalıştığını bunların neler olduğu anlamanız için tarayıcı penceresine şunu yazarak enterleyin. (Tırnak işaretlerini kullanmadan deneyin.)

about:plugins

Açılan sayfada Chrome tarayıcınızdaki eklentileri göreceksiniz. Sağ tarafta bulunan +Ayrıntılara tıklayarak eklenti özelliklerini inceleyebilirsiniz. Farklı tarayıcılar için Adobe Flash Player sistem eklentisini indirmek için buraya tıklatın. Etkinleştirme talimatları için buraya tıklayarak bilgi alabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.