Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Twitter Cunter Eklentileri

Twitter Cunter eklentileri ile Twiter sağlık raporunuzu öğrenebilir, birçok Twitter eklentisini blogunuza kurabilirsiniz. Twitter Cunter e...

...
Twitter Cunter gadgetler
Twitter Cunter eklentileri ile Twiter sağlık raporunuzu öğrenebilir, birçok Twitter eklentisini blogunuza kurabilirsiniz. Twitter Cunter eklenti ayarların dan sevdiğiniz seçenekleri özelleştirip kodu al sekmesi ile kodu almanız yeterli olabiliyor.Aldığınız kodu gadget olarak blogunuzda görülmesini istediğiniz yere koyabilirsiniz.Twitter Cunter’ sitesine giriş için Twiter hesabınıza giriş izni vermeniz yeterlidir. Zaten birçok site artık Facebook ve Twitter hesaplarınıza onay verdiğinizde giriş izni verme modasına başladılar.
Site ve arama motorları denince Dünya Devi Google Gmail hesaplarına kabul edemeyecek bir uygulama göremiyorum. Google hesabı ile giriş yapmak istediğinizde hepsi kapılarını açıyor. 
Ancak nedense Google ile giriş iconunu göremiyorum. Bu işe de kolaylık getirmişler ve kayıt işlemini kaldırarak zaten kayıtlı olduğunuz hit sosyal medyayı kullanıyorlar.
Yani bir taşla iki kuş vurmak gibi bir işlem bu. Kendi site içinde size hakim olabildikleri gibi izin verdiğiniz diğer hesabınızıda kontrol altında tutarak gelişimleri takip edip rotalarını belirleyebiliyorlar. Buda ayrı bir konu tabiy ki ! Bu konuyuda araştırıp yazmakta fayda olduğunu düşünüyorum.
Twitter Cunter Eklentileri ve Twitter site sağlık durum raporunuzu görebilmek için yapılması gereken bazı adımları inceleyelim :
1. Twitter Cunter giriş sitesine yapın
2. Twitter veya Facebook hesabınızdan istediğinizi seçerek izin verin

Twiter cunter profil
3. Twitter hesabınıza bazen birçok kişi eklemeniz için müracat edebilir.Doğal olmayan Twitter ekleme talebi gönderen proğramlar mevcuttur. Bu tür proğramlar, Twitter Counter tarafından elenerek size bildirim gelmemesini sağlar.
Twitter de sizi biri eklediğinde önce Twitter Counter hesabınızı doğrulaması gerektiği bir mesaj alır.Robot gönderi olduğundan, doğrulama işlemini yapamayacaktır. Dolayısı ile kandırma sistemi kullanarak kendi hesabını şişirmek isteyen birini durdurabilir.
Bu kontroller sadece robot gönderiler için değil, sizi normal eklemek isteyen insanlar içinde geçerlidir.
4. Ayarlar sekmesine tıklayarak haftalık güncelleme alıp almayacağınızı, kullanıcı takip istatiklerini ve hepsinden önemlisi de Profililinizin arama motorları (Google, Bing) tarafından keşfedilmeyi izin verilip verilmeyeceğini belirleyebilirsiniz.
5. Top 100 sekmesine tıklayarak son Twitter sayça ve göstergeleri izleyebilir
6. Ücretsiz araçlardan Twiter düğmeleri seçebilir,

Twitter cunter düğme ekle
7. Twitter cunter widget’i kullanabilir 
Twitter cunter  
8. Twitter Counter Api kullanmak isterseniz giriş yapabilirsiniz

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.