Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Canlı Sayfanızı Google Önizleme İle Karşılaştırın

Web Yönetici Araçlarında site sayfalarınızı önizleme ile karşılaştırarak çalışmalarınızı kontrol edebilirsiniz. Blog/Site sahibi iseniz ...

...
Web Yönetici Araçlarında site sayfalarınızı önizleme ile karşılaştırarak çalışmalarınızı kontrol edebilirsiniz. Blog/Site sahibi iseniz Google Web Yönetici Araçlarına mutlaka kaydınız vardır. Google Web Yönetici Araçlarına bu güne kadar kayıt yapmadı iseniz Blog/Sitenizin kaydını hemen yapmanızı tavsiye ederim.Google Web Yönetici Araçları Blog/Site bilgilerinizi en iyi test edebileceğiniz Google ürünüdür. Web Yönetici Araçlarında kırık linklerinizin arama motorlarından kaldırılması, blog/site sahipliğinin belirlenmesi veya web mülkünin doğrulanmasına kadar birçok işlemi yapabilirsiniz.

Google Web Yönetici Araçlarına giriş ve kayıt için buradan başlayabilirsiniz. Canlı sayfanızı Google'ın Anında Önizleme'siyle karşılaştırmak için yapılacak işlemleri adım adım uygulayın.
1. Web Yönetici Araçlarında eski ismi Laboratuvar yeni ismi, Diğer kaynaklar, PageSpeed Insights sekmesine tıklayın.
2. “Canlı sayfanızı Google'un önizleme'siyle blog bilgilerinizi göreceksiniz.
3. Bir müdted bekleyin. Site bilgilerinizin karşısında beklemede yazısını görmüş olmalısınız.
Site okuma işlemi bittiğinde taramanın başarılı yada başarısız olduğunu durum çubuğunda göreceksiniz.
4. Masaüstü Arama Anında Önizlemesi, Mobil Arama Anında Önizlemesi bilgilerini göreceksiniz. Dikey çubuğu kaydırarak izlemenize devam edebilirsiniz.
5. Resim görsellerinin hemen alt kısmındaki hataları belirten yazıyı okuyarak yapılması gerekenler hakkında bilgi edinerek hatalarınızı düzeltebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.