Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Avast Free Antivirus 8.0.1489 (Windows)

Free Antivirus tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz ve trojanlardan tutun da spyware programlara kadar onlarca tehdit ile aktif b...

...
Avast Free Antivirus İndir


Free Antivirus tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz ve trojanlardan tutun da spyware programlara kadar onlarca tehdit ile aktif bir şekilde bilgisayarınızı koruyan programlardan birisi. Avast 8 Ücretsiz Antivirus Proğramı güncellenerek yeni bir arayüze geçti. Bilgisayarınızdaki icona tıkladığınızda, Yedi bölümden oluşan Ana Sayfasına ulaşacaksınız. Yeni arayüzünde bir çok yenilikleride beraberinde getirerek kullanıcının hizmetine sunmuş.


Avast Free Antivirus Yükle


Hibrit Bulut Teknolojileri
Antivirüs ve Anti-Spyware Motoru
Programın ödüllü tarama ve koruma motoru virüslere, spywarelara ve diğer zararlı etkenlere karşı yeni algoritması ile yüksek koruma sağlıyor. Öğrenme yeteneğine sahip yeni mekanizması sayesinde ise yeni virüsleri dahi tespit edebiliyor.

Gerçek Zamanlı Virüs Veritabanı Güncellemeleri
AVAST Virus Lab sayesinde her bir virüs tanımı bilgisayarınıza gerçek zamanlı olarak aktarılıyor ve pek çok diğer programdaki gibi virüs veritabanı güncellemesi beklemek zorunda kalmıyorsunuz. Sürekli olarak güncel bir antivirüse sahip olmanın yolu avast! Free Antivirus’ten geçiyor.

Dosya Popülerlik Sistemi
Avast FileRep servisindeki binlerce özel dosya sayesinde bir dosyanın güvenli olup olmadığını açmadan önce öğrenebiliyorsunuz. Kaç kişinin o dosyayı indirdiğini ve dosyanın popülerliğini ölçen bu sistem sayesinde tarama motoru çok daha hızlı bir şekilde hareket ediyor.

Güvenlik Özellikleri
Yazılım Güncelleyici . Bilgisayarınızdaki diğer programların güncellemelerini tarayan ve güncellemeniz gereken yazılımları size bildiren Avast Free Antivirus böylece diğer yazılımlardaki güvenlik açıklarına dair de sizi koruyabiliyor.

Web Tarayıcı Temizleme
Avast’ın yeni tarayıcı temizleme özelliği sayesinde web tarayıcınıza yüklenen istemediğiniz toolbar ve eklentileri kolayca kaldırabilir, yapışkan olan bu zararlı yazılımlardan kolayca kurtulabilirsiniz.

Davranış Kalkanı
Yüklü olan yazılımlarınızın sıradışı davranışlarda bulunmaları durumunda bunu anlayabilen ve önlem alan antivirüs programı artık çok daha gelişmiş özelliklere sahip.

Uzaktan Yardım
Eğer bilgisayarınızda yer alan sorunları uzakta bulunan arkadaşlarınız yardımıyla çözmek isterseniz Uzaktan Yardım özelliği sayesinde onları bilgisayarınıza davet edebilir ve güvenli bir bağlantı oluşturabilirsiniz.

Web Kalkanı
Ziyaret edilen tüm sayfaları, indirilen dosyaları ve java komut dosyalarını tarar. Akıllı akış tarama özelliği sayesinde Web Kalkanı, web'de gezinme hızınızı düşürmez.
Antivirüs - Anticasus Taraması
Program yeni sürümünde daha güvenilir bir koruma sağlayabilmek için her türlü zararlı yazılıma karşı daha güçlü hale getirildi.

Gerçek Zamanlı Anti-rootkit Koruması
Avast Free Antivirus benzersiz gerçek zamanlı koruması tüm kernel-modlu sürücüleri kontrol ederek tüm rootkitler daha sisteminize zarar vermeden bulunarak durdurulur.

Avast Akıllı Tarama Özelliği
Bilgisayarınızda yaptığı tarama sonucu beyaz listeye aldığı alanları değişiklik olmadıkça taramayan program bu sayede taranması gereken alanları %80 oranında azaltarak daha hızlı tarama sağlar.

Savunma Kalkanı
Bilgisayarınızdaki tüm aktiviteyi gözlemleyen program şüpheli işlemleri rapor/bloke eder.

Mail Kalkanı
Alınan ve gönderilen tüm e-postaları zararlı yazılım tehlikesine karşı tarar. Program taramayı MS Outlook için geliştirdiği bir eklentiyle, diğer e-posta servisleri için ise POP3/IMAP4/SMTP proxy'leriyle gerçekleştirir. Yeni versiyon gmail.com, sympatico.ca gibi SSL tabanlı e-posta servislerini de destekliyor.

P2P Kalkanı
ABC, Ares, Azureus, BearShare, Bit Torrent, BitComet, BitLord, BitPump, CZDC++, Direct Connect, eDonkey, eMule, iDC++, iMesh, Kazaa, Kceasy, LimeWire, Morpheus, Opera's DC++, Overnet, Qtrax, Shareaza, SoulSeek, StrongDC++, uTorrent, Vuze, WinMX, Winny2, Zultrax gibi P2P programlarıyla indirilen tüm dosyalar kontrol edilir.

Anlık Mesajlaşma Kalkanı
AIM (AOL Instant Messenger), Gadu-Gadu, gaim/Pidgin, Google Talk, ICQ, IM2 Messenger, Infium, Miranda, mIRC, MSN/Windows Messenger, Odigo, PalTalk Messenger, Psi Jabber Client, QIP, QQ, SIM, Skype, Tlen, Trillian, WengoPhone, XFire, Yahoo! Messenger gibi anlık mesajlaşma servisleriyle indirilen dosyalar kontrol edilir.
Network Kalkanı
Ağ tabanlı tüm virüslere karşı koruma sağlar.
Sessiz/Oyun Modu
Tüm tam ekranlı uygulamalar otomatik olarak algılanarak pop-up dahil bilgisayar ekranınızda açılacak her türlü uygulama bloke edilir.

CPU Optimizasyonu
Çok çekirdekli CPU'larda daha hızlı çalışan avast! 6 disk alanında daha az yer kaplar ve daha az enerji harcar.

SecureLine
Avast'ın yepyeni SecureLine hizmeti sayesinde internet bağlantınızı bir VPN vasıtası ile kolayca şifreleyebilir ve böylece bilgi sızdırmalarını engelleyebilir, IP adresinizin görülmesini engelleyebilirsiniz. Özellikle diğer ülkelerde yer alan ve girilemeyen web sitelerine girerken de bu kısıtlamalardan kurtularak daha özgür bir internet bağlantısı sağlayabilirsiniz.

Evinizde kaç tane bilgisayar varsa hepsine kurarak verilen bu hizmetten ücretsiz yararlanabilirsiniz.
Avast 8 ücretsiz proğramı indirmek için aşağıda verdiğim bağlantıya tıklamanız yeterli olacaktır. Kurulum başlayacak ve bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekecektir.
Avast 8 ücretsiz proğramına nasıl kayıt olacaksınız buradan inceleyin.
İşletim sitemi : Windows XP, Vista, 7, 8

Ücretsiz Avast 8 Programını 
⇒ ⇒  İNDİR

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.