Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Online Network Marketing

Merhaba Arkadaşlar ; NetEkiş başlıklı blog yazılarımı silerek yeni bir yazı dizisine başladım. NetEkiş blog yazı konusu tamamen, ...

...
NetEkiş Online Network hakkında açıklamalar

Merhaba Arkadaşlar ;
NetEkiş başlıklı blog yazılarımı silerek yeni bir yazı dizisine başladım. NetEkiş blog yazı konusu tamamen, Ülkemizdeki işsiz insanlara yol göstermeyi hedefleyen bir içerik politikası sergileyecektir. Online iş Dünyasından haberleri, reklam amacı güdmeyen, tamamen insanlık yararına kullanmak amacı ile yazılarınızı gönderebilirsiniz. Yazılar kontrol edildikten sonra NetEkiş blog yazıları arasında yer alacaktır. 
NetEkiş blogunu yeniden yapılandırdığımdan iletişim olarak şu andaki blog bilgilerini kullanabilirsiniz.
Online Network Marketing (çevrim içi pazarlama ağı) Dünya üzerinde Üniversitesi olan bir çalışma alanıdır.Bilgi, tecrübe ve taktik gelişimi ile sosyal ağ üzerinde etkinlik sağlayarak belirli bir kitleyi hedefler.

Çalışma bünyesinde grup çevreleri oluşturup, bu çevreleri eğiterek ürün pazarlaması ağını devamlı geliştirmek için uğraş veren bir sektördür. Çalışma prensibinde herkese pay dağılımı gibi bir persfektif sunulsada, asıl amaç kitle getirisini sektör bünyesinde toplamaktır. Bu sektörde çalışmak araç olmaktan farksızdır.

Boş zamanlarınızda bu sektöre giriş yapın ancak paranızı kaptırmayın. Sektörü inceleyin, bilgi edinin fakat kendinizi tamamen bu işe kaptırmayın. Yani para kazanacam diye pembe dünyalarda gezinmeyin. Uyandığınızda çok gereksiz şeyler ile karşılaşabilirsiniz.
Belirli bir kazanç sağlarsınız. Sistem içinde aktif görev alanlar kazançlarını, dekontlar ile gösterirler. Bu kişilerin bir kısmını incelediğimizde internet'in “İ” sini bilmez, okumaz, araştırmaz, kalite çemberini bilmez sadece kendi çıkarlarını düşünen biri olarak karşınıza çıktığını göreceksiniz.

Böyle bir ortamda (seminerlerde) bu gerçekleri uzun bir zaman göremezsiniz. Gördüğünüz de de zaten elinizdeki paranın bir kısmını kaybettiğinizi ve devamlı sömürüldüğünüz hissine kapılabilirsiniz.

Anlattıklarım bakış açınızı etkilemesin. Tecrübe en büyük etkendir.Bir şey öğrenmek istiyorsanız, ki bu iyi veya kötü olabilir, işin içine girin. En aktif görevleri alın ve çalışma prensiplerini kontrol edin. Kaybedeceğiniz en asgari parayı seçin.Çünki birşey kazanmayacaksınız. Tek kazancınız tecrübe olacaktır.

Günümüzde hiçbirşey bedava yapılmıyor.Bedava yapılan işlemlerde zaten değerini bulmuyor. İnsanların doğası gereği ne yazık ki işleyiş ve düşünce yapısı bu şekilde çalışıyor.
Bu konuda şu anda daha fazla birşey yazmıyorum. Yukarıda yazdıklarım bir çok konuya açıklık getiriyor ancak detayı vermiyor. 

Gerekli olduğunda ve yeri geldiğinde konunun detayları hakkında da yazılar yazılacaktır.
Bu konudaki düşüncelerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz. 17 04 2013
Çapraz yayın : NetEkiş

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.