Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Gmail Hesap Açma ve Şifre Değiştirme

Google ürünlerinden birçok aracı kullanıyoruz, Blogger Blog da bu araçlardan biridir. Tüm bu araçlara ulaşım sağlamak için, Google G...

...
Gmail Hesap Açma
Google ürünlerinden birçok aracı kullanıyoruz, Blogger Blog da bu araçlardan biridir. Tüm bu araçlara ulaşım sağlamak için, Google Gmail en önemli servislerinden biridir.Google Gmail ile hesap nasıl açacağız, hesap şifremizi nasıl değişeceğiz ile ilgili konuyu inceleyelim.
1. Google Gmail hesap açmak için giriş yapın
2. Açılan pencerede kişisel bilgilerinizi girin
3.  Google Gmail şifre bilgilerinizi 6 ayda bir değiştirmeniz güvenliğiniz açısından önemlidir.
Google Gmail Ana Sayfasında profiliniz içindeki hesaplara tıklayın, Açılan pencerede güvenlik sekmesine tıklayın ve şifre değiştir seçeneği ile şifrenizi değiştirerek yenileyin.
4. Google Gmail ile gelen spam klosörlerini silmeyi unutmayın
5. Gmail Gelen klosörünüzde normal olmayan yazılar gördüğünüzde veya sizi rahatsız eden bildirimleri sıkca alıyorsanız spam yazısına tıklayarak, spam klasörüne gönderin.
6. Spam klasörüne gönderdiğiniz yazıları seçerek silin.
7. Gmail ile Gelen kutunuza gelen yazıları spam olarak işaretlediğinizde kısa süre sonra bu yazıların gelmediğini göreceksiniz.Artık bu yazılar filitrelere takılarak otomatikman spam klasörüne gidecektir.
8. Yanlış spam bildiriminden kaçının. Bu bildirimler filitreleme yapılarak web internet ortamından zaman içinde tamamen engellenebilen bir düzeneğe sahiptir.
Dünya üzerinde internet web ortamında hızla yükselen sitelere çok fazla spam gönderilir. Bunların amaçları kötü yazılımlar ile sitelerin yükselişini, engellemek ve sitelerde bağlantı linki oluşturmaktır.
ÖNEMLİ AÇIKLAMA : Sizlere örnek oluşturması amaçlı yazılmıştır.
19.04.2013 tarih ve saat 08,32 sularında, Google Gmail ile Spam olarak gelen bir yazı blog'uma sızma yaparak benim adım ile blog'uma taslak yazı bırakmış.  Gereken bilgi ve geri bildirimleri yaptım. Şu anda nerden geldiğini, bağlantı URL ve kod yapısını tamamen tespit ettim ve Google geri bildirimde bulundum. Bu konudaki sonuçları aldığımda bir yazı olarak sizlere de aktaracağım. Bakalım Web dünyasında yaşamak o kadar kolay olacak mı ? Google Adsense dahil olmak üzere tüm bağlantılarını iptal ettirmeyi hatta siteyi web'den sildirmeyi düşünüyorum. Bu yazımın devamını Web Yönetici Araçların da da zaman içinde okuyacaksınız.
Sonuç olarak ;
1. Google Şifrelerinizi yenileyin
2. Blogger blog'larınızdaki taslakları kontrol edin (ÖNEMLİ)
3. Taslak olarak sizin yazmadığınız bir konu ile karşılaşırsanız, bu yazı bilgilerini almadan silmeyin. (ÖNEMLİ) Hatta sonuca ulaşana kadar saklayın.
4. Şu anda bu konudaki tüm veriler Google Drive dökümanlarda saklı bir şekilde durmaktadır.Sizde yanlış gördüğünüz konularda verileri saklayın.
Yukarıda anlatılan konulardan birini yaşıyorsanız yorumlarda belirtin.
 Google Gmail şifre değişim nerden yapılır

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.