Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Chrome Tarayıcı Sekmenizi Özelleştirin

Google Chrome tarayıcınızı, her açtığınızda, beğendiğiniz iki veya dört Ana Sayfanın açılmasını sağlayabilirsiniz.Google Chrome tarayıcın...

...
Google Chrome Sayfaları
Google Chrome tarayıcınızı, her açtığınızda, beğendiğiniz iki veya dört Ana Sayfanın açılmasını sağlayabilirsiniz.Google Chrome tarayıcınıza tıkladığınızda, Facebook, Twitter, pinterest sayfasının aynı anda açılması için yapmanız gerekenler çok basittir.
Bilgisayarınızda kullanmış olduğunuz işletim sistemi, hangisi olursa olsun bu işlemi yapabilmeniz için yapılacak işlemler nelerdir ? Hemen bir örnekle, konuyu daha anlaşılır hale getirelim.

Tek tıklama ile açılmasını istediğimiz sayfalarımız :
Örnek 1  : Facebook sayfası : https://www.facebook.com/
Örnek 2 : Twitter sayfası     : https://twitter.com/
Örnek 3 : Pinterest sayfası  : http://pinterest.com/
Yukarıda verdiğim örnekleri istediğiniz site sayfalarını, belirleyerek çoğaltabilirsiniz.
Yapılacak işlemler :

Tarayıcınızın sağ üst tarafında bulunan sayfa şeklindeki icona mausunuzu yanaştırın
“Google Chrome ürününü özelleştirin ve denetleyin” yazısını göreceksiniz. Tıklayın.

Google Chrome Sayfa Özelleştirme
Açılan pencerede Ayarlar → Başlangıçta → Belirli bir sayfayı veya sayfaları aç sekmesini göreceksiniz. Bu sekme yanında → Sayfaları ayarla yazan yere tıklayın.
Karşınıza “başlangıç sayfaları” adı ile yeni bir pencere açacaktır. Hemen kutu içinde “yeni sayfa ekle” yazan yer bizim hangi sayfaları açmak istiyorsak sırası ile ekleyeceğimiz alandır.
Biraz önce yıkarıda örneklerle gösterdiğim gibi, kaç adet yeni sekmede site linkini açmak istiyorsanız bu kutuya yapıştırın ve aynı pencerede boş bir kısma tıklayın.Tekrar yazabileceğiniz bir kutu açacaktır. Belirlediğiniz tüm linkleri yazabilirsiniz. Örnek olarak ben yukarıda verdiğim site linklerini yapıştırdığımda, aşağıdaki gibi bir görünüm karşımıza çıkacaktır.
Chrome Başlangıç Link Ekleme Sayfası
Sonuç :
Sayfa link ekleme kısmından istediğiniz kadar farklı link ekleyebilir, eklediğiniz lik üzerine mausu yanaştırdığınızda linkleri x işareti ile silebilirsiniz.
Nasıl konuyu beğendiniz mi ? Beğenilerinizi G+1 sekmesine tıklayarak ifade edebilir, farklı konular hakkında bilgi almak için, sağ tarafta açılan pencere altında Subscribe (Abone) yazan kısımdaki, abonelik seçeneklerinden takip edebilirsiniz.

Konu hakkında anlayamadığınız bir kısım varsa veya farklı bir konuyu da sorabilirsiniz.
Yapılan işlemlerin görseli yazı sayfamızın ilk resminde görülmektedir.Lütfen tekrar inceleyiniz.

2 yorum

  1. Oldukça yararlandım, teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @canozan
      Merhaba Cumhur bey, Blog yazınızda "Günler Geçmekte Her Yerde" yazınızı okudum.Çok güzel bir yazı olmuş.Elinize sağlık.Ancak paylaşım düğmelerini kapamışsınız.Bu yazıları paylaşmak isteyen okuyucularınız olabilir. Sadece yorum kısmı açık.Acaba dikkatinizden mi kaçtı ?Yorum için ayrıca teşekkür ederim.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.