Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Kar Taneleri Blog Eklentisi

2013 Yılına geri sayım başlarken, Bloglarınıza Kar Tanesi eklentisini kurabilirsiniz. Ok yönünde haraket eden, sağa sola dağılan kar tanel...

...
2013 Hoşgeldin
2013 Yılına geri sayım başlarken, Bloglarınıza Kar Tanesi eklentisini kurabilirsiniz. Ok yönünde haraket eden, sağa sola dağılan kar tanelerini eklemek için, Blog Şablonunuzu kullanmadan basit bir şekilde ekleyebilmek için aşağıdaki adımları uygulamanız yeterli olacaktır.
Ekleyeceğiniz kodun kısa olması, yeni blog kuran arkadaşlarında bu eklentiden yararlanmasını düşünerek uzun bir arayış içine girdim. Nede olsa 2012 den 2013 yeni yıla giriş yapacağız. Hem yeni yılı karşılamak hemde biraz bloglarımız şenlensin düşüncesi ile birçok kod arasından en doğal çalışabilecek bu eklentiyi hazırladım. Eklenti bloglarınızı kasmayacak bir kod içermekte. Rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kurduğunuz zaman zaten sizde anlayacaksınız.
Kar Taneleri Kodunu Nasıl Kuracaksınız ;
1. Blogger Blog Panelinize giriş yapın
2. Yerleşim ==>
Gadgetleri açın
3. HTML/Java Script bulun aşağıdaki kodu olduğu gibi kopyalarak Gadget içine yapıştırın.
4. Kod içinden bağlantı verdim.Bir başka arkadaşımız da kurmak isterse bağlantıya tıkladığında kodun bulunduğu sayfaya yönlenecektir.
5. Gadget başlığınıza, 2013 Yeni Yıl Kutlaması için herhangi bir yazı yazabilirsiniz.
6. Arzu ettiğiniz zaman Gadgeti silebilirsiniz. Veya kodları saklayarak daha sonrada kullanabilirsiniz.
Arkadaşlarınıza önerebilir, onlarında yeni yıla bloglarında Kar Tanesi  eklentisini kurması için, hediye olarak gönderebilirsiniz. Blogumdaki sayfa link bağlantısını kopyalarak emaille gönderin.
Bloglarımızı kasmaması için hiç bir ayar yapılmamıştır.Tamamen sade bir kullanımı vardır.

Maalesef biz Dinamik Blogger Blog kullanıcıları bu eklentiyi kullanamayacağız. 
Dinamik Blog yapısı gereği kodlara müsade etmiyor.


2 yorum


  1. paylaşım için sağolun,yeni bir blog sahibi olarak yardımlarınızı bekliyorum http://yoltarif.blogspot.com/ şimdidden teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aykut özbek Bey Merhaba,
      Blogunuz hayırlı olsun.Blogum da her türlü konuyu bulup blogunuzu geliştirebilirsiniz.Sorun yaşarsanız ilgili konu altında yorum yazmanız yeterli.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.