Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Dinamik Blogda CSS Kodu Nasıl Çalıştırılır

Dinamik Blogunuza CSS Kodlarını uygulamak istediğinizde blogunuz uygulamaya cevap vermeyebilir. CSS kodunu yapıştırdınız, kaydet’e tıkladı...

...
CSS Kodlarını Nasıl Eklenir

Dinamik Blogunuza CSS Kodlarını uygulamak istediğinizde blogunuz uygulamaya cevap vermeyebilir. CSS kodunu yapıştırdınız, kaydet’e tıkladınız blogunuz kayıt işlemini gerçekleştirmiyor. Çok istediğiniz bir uygulamayı da kullanmak istiyorsunuz. Tüm işlemlerden vaz mı geçeceksiniz? Hayır. Mücadeleye devam. 


CSS kodunu Şablon  Özelleştir GelişmişCSS ekle kısmına yapıştırdınız ama blogunuz size cevap vermiyor ise farklı bir yol deneyeceğiz.

CSS alanına kod yapıştırdığınız halde kaydet çalışmaz ise yapılacak işlemler ;

1. Blogger kumanda paneline girin ⇒ HTML şablonunu açın
2. CTRL + F arama kutusu ile aşağıdaki kodu bulun.
3. CSS kodlarını eksiksiz kopyaladıktan sonra bu kod’un hemen altına yapıştırın. Şablonu kaydedin. Değişiklikleri anlamak için, Sidebar da bulunan farklı tema görünümlerine tıklayarak inceleyin.

/* END CUT */


Blog HTML Şablonu End Cut kodu

4. Diğer alternatif etiket aşağıda olup, bu etiketi bulduğunuzda CSS kodlarını hemen üstüne ekleyebilirsiniz.

]]></b:skin>


HTML Şablonu Alternatif b skin kodu
Her iki etiket, CSS kodlarını eklemeniz için yol belirleme amaçlı verilmiştir. Siz sadece bulduğunuz etiket kısmına yazılanı uygulayacaksınız. Her ikisine de yanlışlıkla CSS kodlarını yapıştırmaya çalışmayın. Birini seçin ve işlemi tamamlayın.

Not : Temanızı değiştirdiğinizde CSS kodlarının da değiştiğini ve çalışmadığını unutmayın. Yeni tema seçiminden sonra, tüm CSS kodlarını yukarıda anlattığım gibi uygulayabilirsiniz.
Problem yaşarsanız lütfen yorumlarda belirtin.

4 yorum

  1. hocam çok teşekkürler tüm bloglarda nerdeyse bunun çözümünü aradım teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Melih Kirişci
      Çok zor bulacağınız bir açıklama haklısınız.Çünki blogcu arkadaşlar farlı konular peşindeler.Bu nedenle açıklama işini en sona bırakırlar.Kategoriler sekmentinde Dinamic Wiev kısmını incelemenizi tavsiye ederim.Farklı konuları bulacaksınız.Klasik temalı dizi, filim blogunuzda güzel ancak dikkatimi çekti üstteki f, g,t follow iconlarına sayfa linki vermissiniz.Herhalde dalgınlıgınıza rasladı.Bir kontrol edin lütfen.Görüşmek üzere.

      Sil
    2. tüm kodları neredeyse dynamic views kategorisindeki yazılardan aldım teşekkürler tekrar hocam

      Sil
    3. @Melih Kirişci, Bey, Ben de teşekkür ederim.İşine yaradığına sevindim.Dinamik bloglar güzel.Bu temadan vazgeçmeyin.Kısa zamanda Alexa sıralaman değişir.Google aramalarda tabi.
      Görüşmek üzere.Kolay gelsin.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.