Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Yandex İle Şarkı Dinleme

Rusya’nın en büyük arama motoru sahibi Yandex ile şarkı dinlemek herhalde zevkli olur diye denemek istedim.Daha önce hiç bakmamıştım.Bu de...

...
Yandex şarkı dinleme
Rusya’nın en büyük arama motoru sahibi Yandex ile şarkı dinlemek herhalde zevkli olur diye denemek istedim.Daha önce hiç bakmamıştım.Bu deneme bayağıda zevkli oldu.
Yandex playlist yapar gibi bir teknolji kullanmış.Belki çoğu kullanıcı için basit gelebilir.Ancak önemli olan teknolojiyi yerinde kullanmak.

Google gibi Dünya Devi bir arama motorundan da böyle bir atak bekliyorum dersem yalan olmayacaktır.YouTube ile zaten alt yapısı mevcut. Modül eklentisi yaparak çok da basit bir uygulama ile şarkı dinleme işlemini yapabilir.Bu güne kadar neden yapmadığını da anlamış değilim.
Yendex’ giriş yaparak arama kutusuna bir şarkı yazdığınızda açılan şarkı dinleme modülü ile istediğiniz şarkıyı dinleyebiliyorsunuz.
Bu konuda çalışmalarının devam ettiğini de düşünüyorum.Çünki her şarkı için aynı devamlılığa raslayamadım.Örnek : “orhan gencebay dinle
Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz ? Ben beğendim. Ya siz ?

2 yorum

  1. Bende beğendim ,ama ben youtube den vazgeçmem heralde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ibrahim akkaya Bey ;
      Merhaba tabiki Birinci tercihimiz YouTube.Ancak Teknolojiyide terketmeden devam etmek lazım.Tek taraflı kalmak bence tekel oluşturur.Rekabet kaliteyide beraberinde getirecektir.
      Görüşmek üzere..

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.