Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Tumblr Bloga LinkWithin Widget Kodu Ekle

Tumblr bloguna Gadget eklenmediğini biliyoruz. LinkWithin Widget’ini Tumblr blogumuzun HTML şablonunda nereye koymamız gerekiyor ? H...

...
LinkWithin Bunlarda İlginizi Çekebilir Kod Uygulaması
Tumblr bloguna Gadget eklenmediğini biliyoruz. LinkWithin Widget’ini Tumblr blogumuzun HTML şablonunda nereye koymamız gerekiyor ? Html şablonuna koyacağımız bu kod ile, Tumblr blog yazı postlarınızın altında diğer yazılarınızı resimli olarak gösteren şirin uygulamayı nasıl yapacağımızı inceleyelim.
Bu kod uygulaması bittikten sonra “Bunlarda İlginizi Çekebilir “ yazısını artık görebileceksiniz.

Yapılacak işlemler :
LinkWithin’ e giriş yaparak işlemimizi özelleştirelim.
Açılan sayfada E-Postanızı isterseniz girebilirsiniz
Blog linkini girin, Örnek :http://guney59.tumblr.com/
Platforum : Tumblr, bloga Widget olarak gönderemediği için, "diğer" yazısını seçiyoruz.
Genişlik : Yazılarınız altında görülmesini istediğiniz kutucukları ifade ediyor.Boyut olarak blogunuz genişse "5" rakamını seçebilirsiniz. Ben "4" rakamını seçerek yazılarımın altında "4" post görülmesini istiyorum.
Get Widget yazısına tıklıyoruz, açılan pencerede “Diğer Platform’a yükleyin” yazısı görülecektir. Aşağıdaki resimde kod penceresi görülmektedir.

 LinkWithin Kodumuz Diğer Platforumda
Tumblr bloguna giriş yapıyoruz.
Blogunuzu seçerek açın ⇒ Blogunuzda sağ üstte “Kişisileştir “ tıklatın
Açılan sayfada HTML’yi Düzenle tıklayın ve aşağıdaki kodu bulun CTRL+F arama kutusu ile kodunuzu aratabilirsiniz.
</body>
Arama işlemi sonucu  kodu bulduktan sonra, hemen üst kısmına, biraz önce size verilen LinkWithin Widget Kodunu yapıştırın.
Bir önceki yazımızda “ Tumblr Bloga Alexa Trafik Widget kodunu ekle “ eklediğimiz kodun olduğu kısma yeni kodumuzu ekleyeceğiz.
Tumblr HTML kod kısmı
Önizleme ile güncelle kısmından yapılan işlem sonucu yazılarınızın altında “Bunlarda İlginizi Çekebilir “ cümlesini görebilirsiniz. Aşağıdaki resimde  kodumuzu yapıştırdığımızda çıkan sonuç görülmektedir.
Bunlarda İlginizi Çekebilir LinkWithin

4 yorum

  1. Merhabalar Adnan Hocam,

    Diğer taraftan görüşelim demişiniz ama ben sizin diğer taraftan kastettiğiniz platformu anlayamadım. Blogger mi? G+1'mi?

    Ben de buradan blogspottan girdim. Kastettiğiniz görüşme yeri buarsı mı?
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Recep Altun; Bey merhaba
      Evet kasteddiğimyer burasıydı iyi tahmin etmissiniz.Tumblr yorum ve linksayılacak yazıları kabuletmiyor.Bana yazdırmadığından dolayı bu tarz yazmakzorunda kaldım.Onuda araştıracağım. Tumblr de yorum işlemiyok.Bazıtemalarda ki kodlamalrdan dolayı eklentileride kabul etmiyor.Bir şekilde çözeceğiz.Kullandığımız lixe teması kodları red ediyor. Amabu olmayacak anlamında herhalde değildir.Bu konuda çalışmayapıyorum.Birçok temada kabuledebiliyor.Banaçok ilginç geldi.Bir blog yorumlara izin vermesin.Bakalım göreceğiz. Yorum için ayrıca tekrar teşekkür ederim.
      Saygı ve Selamlarımla

      Sil
  2. Selam kodu ekledim yanlız ana sayfada bulunan yazılarında altında cıkıyor sadece yazılarda gözükmesi için ne yapmalıyım.Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @avşa adası: Merhaba,
      Temanızı yazmamıssınız inceleyebilirdim.Bazı temalar da çalışmıyor.Temanız uyumlu demekki sizde çıkmış.Ana sayfada yazıların altında çıkacak.Yazı liklerine tıklandığında açılan sayfada ilgili yazının altında görülür.Ben tema değiidim.Şu andaki Pixel tema şablonu buna müsade etmiyor.Temalar arasında fark gösterebiliyor.Yazımdaki temayı kullanıyorsanız çıktığı yer doğru yer.Blog temanızı yazarsanız incelerim.Yorum için teşekkür ederim.Görüşmek üzere.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.