Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Bloggerda Navbarın Kaldırılması

Blogger blogunuzda navbarı gizleyebilir, kaldırabilir veya kullanmak isteyebilirsiniz. Navbarın kaldırılması tarafdarı olan biri değilim...

...
Blogger Navbar Gadgeti
Blogger blogunuzda navbarı gizleyebilir, kaldırabilir veya kullanmak isteyebilirsiniz.
Navbarın kaldırılması tarafdarı olan biri değilim.Blogger blog şablonlarımızda bizlere
birçok yetki vermekte.Bu bizim için bir anlamda blogger için özgürlük anlamını taşıyor.Bu nedenle blogger bazı eksikleri olsa dahi , bana göre Kategori eksikliğinden başka pek de önemli bir eksikliği yok diyebilirim.

Blogumuzun şablonunu değiştirebiliyoruz, gadgetleri özgürce kullanabiliyoruz, allayıp, pullayabiliyoruz, kısaca altını üstüne getiriyoruz.Size bir dakika dur !
Ne yapıyorsun diyen oluyormu ? Koskoca bir Hayır.
Blogunuzda yeni yazı yazmak istediğinizde, dashboard (yönetim) gitmek istediğinizde hatta yeni bloglara bakma ihtiyacı duyduğunuzda navbar da bulunan küçücük size zarar vermeyen bu eklentiden kurtulmak, düşünce olarak %100 bir blogunuzun olduğu hissini, verebilir. Unutmayın vucudumuzun hiç kullanmadığımız bir küçük alanı bile tüm bedenimizi ayakta tutan organik bir yapıya sahiptir.Onu yok edebilirsiniz. Kazancınız sadece kendinizi iyi hissetmek olabilir.Ancak vucut dengenizde küçük, hissedilir olmasada bir veriyi kaybedersiniz.
Blogunuzda ki bu değeri yok etmek yada gözükmemesini gerçekleştirmek istiyorsanız Navbarı gizleyebilirsiniz.İstediğinizde yine aktifleştirebilirsiniz.
Blogger Navbarı gizlemek için uygulayacağınız adımlar nelerdir :
1. Yerleşim ayarlarından Navbar yazan gadgetinizi bulun ve açın.
En altta “KAPALI” konuma getirin ve kaydedin.
2.Yukarıda anlatılan işlemlerin tersini yaparak eski görünüme dönebilirsiniz.
Yani “kapalı” kısmı “açık” konuma getireceksiniz.Son söz olarak bu değerli varlığı kaldırmayın.Karar ve söz sizin.Konuyu tartışabilirsiniz.
Blogger için yapılan çalışmalardan biride Google Authorship’dir.
Blogger Navbarın kaldırılmak istenmesinin nedenlerinden biride arama motorlarında yazarların resim ve profil bilgilerinin görülmemesiydi.
Profiliniz açık konumda ise ve yazılarınızla uyum içinde ise artık profil bilgi ve yazı içeriklerinizin görülmememesine neden yoktur.
Google+ profilinizi, oluşturduğunuz içeriğe bağlayın ile ilgili yazıyı inceleyebilir, yazarlık bağlantınızı oluşturabilirsiniz.
Konu ile ilgili açıklamalarım devam edecektir. Guney59 Paylaşım Blogumu izlemeye devam ederek takipte kalın, mutlu haberlerle tekrar görüşmek üzere..
Saygılar..

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.