Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Avast Internet Security 7.0.1468 Final

Avast Internet Security 7.0.1468 Final Internet Alışveriş ve Bankacılık Işlemlerini Hiç Endişelenmeden Yapın SafeZone internet üzer...

...

Avast Internet Security 7.0.1468 Final

Internet Alışveriş ve Bankacılık Işlemlerini Hiç Endişelenmeden Yapın

SafeZone internet üzerinde alışveriş veya bankacılık işlemleri yaparken hassas finansal işlemlerinizi güvenle yapabilmeniz için masaüstünüzde özel ve yalıtılmış sanal bir pencere oluşturur.

Internet'te Rahatsız Edilmeden Gezinin ve Sosyalleşin.

Sandbox internette gezinme ve programları sanal olarak çalıştırma (bilgisayarınızın dışında) olanağı verir; Web, IM ve P2P kalkanları ise sosyal ağlarda (Facebook, Twitter vb.), IM sohbetlerinde (Skype, ICQ vb.) veya dosya paylaşım sitelerinde güvende olmanızı sağlar.

Gerçek Zamanlı Korumadan Yararlanın

Karma bulut teknolojisi virüs veritabanı güncellemelerinizin akışını bilgisayarınıza gerçek zamanlı olarak yaptığı için tüm virüs tanımları Virüs Laboratuvarımız tarafından bilinir olduğu anda Avast! yazılımınızda da bulunur.

Tıklamadan Önce Neyin Geldiğini Bilin

Bulut tabanlı FileRep özelliğimiz riskleri belirlemek için seçme ölçütünü (yaygınlık ve ortaya çıkma gibi) kullanarak sayısız dosyada saygınlık verileri tuttuğundan, bir dosyanın saygınlığı hakkında sizi önceden uyarabiliriz.

Kimliğiniz Yalnızca Sizde Kalsın

Yerleşik sessiz güvenlik duvarınız bilgisayar korsanlarını ve bilgisayarınızdan hassas kişisel verilerinizi çalmak için yapılan diğer yetkisiz erişim girişi denemelerini engeller. E-dolandırıcılık girişimleri yerleşik antispam aracılığıyla önlenir.


                                       
Boyut: 128 MB
Dil: Multilangue Türkçe
Kullanım: Full Sürüm
Platform: Windows xp / vista / 7

Sürümü İNDİR

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.