Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Gmail Mesajları Neden Spam işaretlenir

Gmail Mesajları zaman zaman Spam olmadığı halde neden Spam olarak işaretlenir. Google gmail hesabınız varsa, gmail hesabı tesleri ile he...

...
Gmail Mesajları zaman zaman Spam olmadığı halde neden Spam olarak işaretlenir. Google gmail hesabınız varsa, gmail hesabı tesleri ile hesabınızı kontrol etmek isteyebilirsiniz.İster Gmail'e yeni erişim kazanmış olun, ister hesabınızın güvenliğinden emin olmak isteyin, Gmail güvenlik kontrol listemizi doldurmak için bir dakikanızı ayırarak posta güvenlik önlemlerinizin güncel olup olmadığından emin olabilirsiniz.
Gmail iletileri arasında desenleri bulma, virüs ve şüpheli mesajları tanımlanması ve sizin gibi Gmail kullanıcıları genellikle spam olarak işaretlemek ne öğrenerek tarafından spam , algılanmasına yardımcı olur otomatik bir sistem vardır.


Eğer tıklarsanız Spam etiket ve mesajlardan birini açın, söz konusu mesajı Spam yerleştirilen nedeni hakkında kısa bir açıklama ile üstte bir mesaj göreceksiniz. Tehlikeli veya hileli mesajları kendinizi korumak için bir mesaj olduğunu veya spam olarak işaretlenmiş değildi neden daha iyi anlamak için bu bilgileri kullanın.
Burada görebileceğiniz açıklamaların bazıları şunlardır:
Kimlik avı dolandırıcılığı
Doğrulanmayan bir gönderenden gelen iletiler
Eğer Spam gönderilen iletiler
Şüpheli mesajları Benzerlik
Yönetici-set politikaları
Yazının detaylarını Google Gmail istenmeyen ve şüpheli posta sitesinden okuyarak bilgi edinebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.