Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger Blogspot Blogu ile özgür blog kurun

Blogger blogspot blogları Google desteği sunan, ticari amaç güdmeyen, telif hakkalarına saygılı ve takipcisi, özgür yazılarınızı yazab...

...
Lol


Blogger blogspot blogları Google desteği sunan, ticari amaç güdmeyen, telif hakkalarına saygılı ve takipcisi, özgür yazılarınızı yazabileceğiniz, resim ve videolarınızı koyabileceğiniz Dünyaca tanınmış bir blog sistemidir.

Birçok bloglarda yazım var. Ancak ne yazıkki ya linkinizi kısıtlıyorlar yada videolarınızı yayınlamayıp yönlendirme yapıyorlar.

İnternet ortamında kısıtlama yapılacaksa özgürlük yazdığınız yazıların neresinde olacaktır.Kısıtlama çıkar amaçlı yapılan bir eylem grubu olduğuna göre seçiminizi iyi yapmanızı tavsiye etmekten başka bir yorum yapamıyorum.

Bedava blog veriyorum diye bazı kısıtlamalar ile linkleri yasaklarsanız, bu işin adı çıkarcılık olur.
Sözüm bu tür işlemleri yapan Dünyadaki tüm blog al yazısı altında teşvikte bulunan firmalara.
İnsanlar aptal değiller.Bir yere kadar onlarla oynarsınız.Sonra hüsranla karşılaşırsınız.

Facebook büyük bir sosyal paylaşım sitesi.Ancak aşamadığı yada göremediği çok konu var.

4'e yakın sayfam var.Halen sitemden yazı gönderdiğimde bana doğrulama kodu soruyor.İşte büyük olmanın nedenleri.Büyüdükçe kaliteyi düşürüyorsanız, ilerleyen günlerde dükkanınızda sinek avlarsınız.Birgün sizin gibi bir işletme çıkar sizi sıfıra indirir.

Dünyada kalite çenberi adında bir kavram vardır.Devamlı olarak ülkeler ve işletmeler bu çenber içinde eğitim alarak kendilerini geliştirmeye çalışırlar.

Bu çenbere en iyi örnekleme Google uygulamaları diyebilirim.Devamlı gelişim ve yenilik içinde.

Kalitesini düşürmeden özgün, tasarımda sadelik, güçte hızı ön planda tutan bir çalışma sergilemekte.Google ile hayatı devam ettiriyorum.Google ürünlerinden yararlanmanızı tavsiye ediyorum.En azından kaliteyi yakalamış bir gelecekle çalışmalarda bulunacağınızı hissetmeniz dahi yeterli bir unsur olacaktır.


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.