Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Avast Free Antivirus 6 Final TR

Avast! Free Antivirus ( Bedava Antivirüs Programı ) 6.0 sürümünün en çok dikkat çeken özelliği AutoSandbox. Sezgisel sandbox arka plan...

...
Antivirus free


Avast! Free Antivirus (Bedava Antivirüs Programı) 6.0 sürümünün en çok dikkat çeken özelliği AutoSandbox. Sezgisel sandbox arka planda çalışan uygulamalardan şüpheli gördüklerini ayıklayarak işletim sisteminin düzgün çalıştığından emin oluyor. Bu işlemi güvenli görmediği uygulamaları oluşturduğu sanallaştırılmış bir alanda çalışmaya zorlayarak yapıyor.

Daha önceki sürümde çalışıp çalışmadığını bile anlayamadığımız program yeni sürümde yan bara yerleştirdiği sihirbazla hızlı yönetim ve kolay ulaşım sağlıyor.Avast! 5 ücretli sürümlerinde yer alan Web Shield (İnternet Koruması) özelliği bu sürümle beraber avast! Free Antivirus'e dahil edilmiş. Arama motorundayken sitelerin güvenlik durumunu bildiren özellik Internet Explorer (IE9 dahil) ve Firefox tarayıcılarıyla çalışıyor.Önemli! Avast Free Antivirus ücretsizdir. Ancak 30 günlük sürenin ardından sisteme kayıt olarak  Avast'ın ücretsiz olarak verdiği kişisel aktivasyon kodunu programa girmeniz gerekmektedir. Bu sayfadaki formu doldurarak e-posta adresinize gelecek lisans numarasıyla program ücretsiz kullanılabilir.

NOT: Diğer virüs proğramları ile ilgili yorum yapmayacağım aşağı yukarı hepsini denedim.Ancak bilgisayarı kasmaması ve görevini tam yapması benim için aranan bir nitelikti.Bedava olarak ev kullanıcılarına sunulması diğer olumlu tarafı.
Program hakkında Avast üretici sitesinden geniş bilgi alabilirsiniz.


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.