Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Java FX nedir

Java FX zengin medya ve içerik sunarak Web deneyiminizi daha zevkli hale getirir. Kullanıcılar JavaFX uygulamalarını bir tarayıcıda çalı...

...
JavaFX zengin medya ve içerik sunarak Web deneyiminizi daha zevkli hale getirir. Kullanıcılar JavaFX uygulamalarını bir tarayıcıda çalıştırabilir veya sürükleyip bırakarak masaüstüne kopyalayabilir. JavaFX her zaman sorunsuz çalışan bir arabirimdir!

JavaFX gücünü Java'dan alır: JavaFX, yazılım geliştiricilerin JavaFX uygulamalarında istedikleri Java kitaplığını kullanmalarına olanak sağlayarak Java'nın gücünü artırır. Böylece yazılım geliştiriciler Java alanındaki becerilerini artırabilir ve etkileyici bir görsel deneyim sunmak için JavaFX'in sağladığı olağanüstü sunum teknolojisinden yararlanabilirler.
JavaFX'in başlıca özellikleri:
Kullanıcıların JavaFX uygulamalarını bir tarayıcıda veya tarayıcıya gerek kalmadan, masaüstüne sürükleyip bırakarak görüntülemelerini sağlar.
Project Nile sayesinde tasarımcı ile yazılım geliştirici arasında verimli bir iş akışına olanak verir: Tasarımcılar, JavaFX ve NetBeans IDE kullanan Web kodu yazarlarıyla birlikte çalışırken kendi seçtikleri araçları kullanabilirler.
JavaFX uygulamalarında her tür Java kitaplığının kullanılmasına olanak sağlayarak Java'nın gücünü artırır.
Yazılım geliştiricilerin zengin içerikli, etkileşimli ve etkileyici uygulamalara Web tabanlı vektör grafiği, animasyon, ses ve Video gibi öğeler yerleştirmelerine olanak verir.
JavaFX teknolojisi hakkında daha fazla bilgi edinmek için javafx.com veya java.sun.com/javafx Web sitesini ziyaret edin.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.