Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Yeni Google Sites Web Sitenizi Google Arama motorları İçin Görülür Yapın

Yeni Google Sites web sitenizi, Web yönetici araçlarına ekleme ile, Site haritası gönderme işlemlerinden bir kısmını şu anda yapabilseni...

...

Yeni Google Sites web sitenizi, Web yönetici araçlarına ekleme ile, Site haritası gönderme işlemlerinden bir kısmını şu anda yapabilseniz de bir blog veya web sitesi gibi site haritası gönderemiyorsunuz. Ancak, Yeni Google Sites Web Sitenizi Arama motorlarında listeleyebilirsiniz.

Devamlı yenilenen Yeni Google Sites 2017 yıl sonuna kadar birçok değişikliğin yapılacağını resmi makalelerinde belirtiyor.

Arama motorlarından Yeni Google Sites web sitenizi listelemelerini istemek için aşağıda verilen makaleyi okuyun.

İlgili Makale: Google Sites İle Oluşturulan Web Siteyi Yayınlama


😎 Not: Bu seçenek yalnızca "Web'deki herkes" sitenizi görüntüleyebiliyorsa kullanılabilir.


Buradan giriş yaparak, Google Sites , web sitenize şimdi ulaşabilirsiniz.



Yeni Google Sites'ta "Yayınla" yı tıkladığınızda, başkalarına sitenizi görüntüleme izni verirsiniz. Kuruluşunuzun web sitelerini web'de yayınlamanıza izin veriyorsa, (1) alanınızdaki veya web'deki herhangi bir kişinin sitenizi ziyaret etmesine ve (2) sitenizin arama sonuçlarında görünmesine izin vermek için seçenekleri görürsünüz.



Geri bildirimlerde;

"Sitemin arama sonuçlarında görünmesine izin ver" ayarının kafa karıştırıcı olduğunu ve sitenizin kullanılabilirliğini nasıl etkilediğinin tamamen net olmadığını söylemiştiniz. Bu geribildirimle, ayarda bazı değişiklikler yapıyoruz. Bu lansmanı takiben,


Eğer sitenizi ziyaret web'deki herkesin izin vermeyi tercih ettiniz, size “indeksine değil sitemi genel arama motorları talep edin.” seçeneğini göreceksiniz Bu seçenek olacaktır değil varsayılan olarak seçilecek, genel arama motorları yani ( Google gibi) sitenizi dizine ekleyebilecek. Bu seçenek, onu kontrol ederek üstündeki zorunlu izinlerden ayırt etmek için bir "Arama ayarı" olarak etiketlenir, yalnızca arama motorlarının sitenizi dizine eklememesi tercihinizi gösterir.


Sitenizi yalnızca alanınızla görüntüleme kısıtlamayı seçtiyseniz alan adınızın dışındaki hiç kimse sitenizi neyse ziyaret edebileceğinden "Sitemizi dizine eklememesini genel arama motorları isteyin" seçeneğini görmezsiniz. Yapılandırmanıza bağlı olarak, siteniz kuruluşunuzun dahili arama motorunda ve Google Cloud Search'te görünebilir.



Bugünkü tanıtımın yayınlanmamış ve yayınlanmadıkça, yayınlanmış herhangi bir sitenin ayarlarını etkilemeyeceğini lütfen unutmayın.


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.