Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogunuzdan Para Kazanma

REKLAM PROBLEMİ Mİ ? YAŞIYORSUNUZ.....BU YAZIYI OKUYABİLİRSİNİZ.... Blogger Adsense hesabınız , prosedür ihlallerinden dolayı durd...

...
Para Kazanma

REKLAM PROBLEMİ Mİ ? YAŞIYORSUNUZ.....BU YAZIYI OKUYABİLİRSİNİZ....


Blogger Adsense hesabınız, prosedür ihlallerinden dolayı durduruldu ise farklı hizmetlerden reklam alarak para kazanabilirsiniz. Blogger’un özgür düşünceli, blog olduğunu düşünürsek
3. taraf hizmetleri kullanarak blog yazarlarının para kazanmasını engellemediğini bilmemiz gerekir.
Birçok blogger kullanıcısının, Adsense İhlalleri sonucunda bloglarında reklamların gösterilmediğini biliyoruz. Adsense Reklamlarından çok fazla para kazanılmadığını da bilmeyenimiz yok gibidir.
3. taraf reklam sağlayıcılarından da kazanılmayacağını biliyoruz. O zaman Konuyu iki şekilde düşenmek gerekiyor.
1. Blogger blogunuzda eksiklik olarak görülen reklamların görselliğini sağlamak.
2. Reklamlardan az da olsa elde edilen gelir.
Blogunuzun görünüm görselliğini geliştirmek amaçlı VigLink, SkimLinks, İnfolinks, gibi 3. taraf reklamları kullanarak blog görselliğinizi eski konumuna getirebilirsiniz.
Yukarıda verdiğim linklere giriş yapıp konu hakkında bilgi alabilirsiniz. Bu sitelere giriş yapıp şatları okuyarak alacağınız kod parçarını (snippet) blogu’unuza ekleyerek reklamları göstermeniz mümkün.
Kod parçacıklarını, Widget olarak blogunuza görderebililir, Gadget olarak da istediğiniz alana taşıyarak yerini belirleyebilirsiniz.
Reklam Kod uygulama şekli :
→ Reklam sağlayıcısının, Widget gönderme aracını kullanarak yerleşim panelinize gönderme sini sağlamak.
→ Reklam sağlayıcısından alacağınız kod parçasını yerleşim → Gadget ekle → HTML/Script yolunu takip ederek kodları eklemektir.
→ Gadget’inize ekleyeceğiniz kod haricinde, başlık kısmına birşey yazmamayı unutmayın.
Kodları eklediğinizde blogunuzda çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Reklamlar görülmüyorsa kodları tam alıp almadığınızı tekrar kontrol edin.
→ Reklam ile ilgili istatiki bilgiler, reklam sağlayıcıları tarafından verilmektedir.
Adsense reklamları kullanıyorsanız, 3. Taraf Reklam kullanırken, Adsense içerik politikalarını ihlal edip etmediğinizi inceleyiniz.

Yukarıda kayan yazı hoşunuza gitti mi ? Blogunuzdaki resimleri slayt’a dönüştürün başlıklı yazımı okuyarak işe başlayabilirsiniz.

49 yorum

  1. Hocam çok değerli bilgiler veriyorsunuz. Özenle okuyorum gerçekten harikasınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sami eski, Bey Teşekkür ederim.Birçok arkadaş reklam kullanamıyor.Biraz yardımcı olmak istedim.Herhalde faydalı olmuştur.Biliyorsunuz Adsense ihlalerinden dolayı reklam gösterimi kapatılıyor.En azından bloglarında çok para kazanmasalar da bloguna görsel bir renk katan reklamları kullanabilsinler.

      Sil
  2. Hocam reklam almayı bende düşünüyorum ama biraz daha zaman gerekli diye düşünmekteyim. Tavsiyelerinizi okumak gerçekten eğitici ve bu konuda ilerleyen zamanlarda sizinle daha detaylı konuşabilmek için sorularım olacaktır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sami eski, Bey evet blogunuz da reklam yok.Adsense'e kayıt olarak reklamları başlatabilirsiniz.Sizde yoksa ihlal kurbanı mısınız ? Birde bayağı yazınız var.Aslında geç değil.Bir yazı bile olsa reklam başlar.Adsense'ye kayıtla ilgili sorun yaşarsanız görüşelim.Sorularınız başımın üstünde yeri vardır.Her zaman beklerim.Değerli yorumlarınız için ayrıca teşekkür ederim.

      Sil
  3. Hocam ihlal söz konusu değil. Başvurmayı düşünüyorum biraz daha yazılarımı çoğaltmak istiyorum. Bir kez başvurmuştum kabul edilmedi. Sizin sayenizde ekisikliklerimi giderip onay almaya çalışacağım kategorilerimi biraz daha optimize edip başvurmayı tekrar düşünüyorum. Ve yazılarım özgün olduğu için çoğaltabilmek biraz zaman alabilir. Eserlerimi yayınlamıyorum çoğu noter onaylı olmasına rağmen bazı kısımlarını kısaca yayınlıyorum. Farklı konulara değinerek okur kitlemi oluşturmayı planlıyorum tabi reklam almak zevkli olur diye düşünmekteyim. Ve sizin çok değerli bilgilerinizle bloğumu optimize etmekteyim çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sami eski, Bey;
      İhlal olmadığına sevindim.Yazılarınız yeterli sayıda.İlk dönemde kabul etmeyebilirler.Yazılar da eğitici ve öğretici konulara bakarlar.Bİr resim bile onlar için değerlidir.Tüm metaları kullanabilirler.Yazılarınızın tümü için noter tastiği yapmanıza gerek yok.Boşa para harcamayın.DMCA kayıt olun.Bir kez ücret verin lisanlansın tüm yazılarınız.Size ayrıca DMCA banneri verecek.Noterden daha önemli bu.Bu amlem'i gören zaten yanaşamıyor.Bir şikayetinizle blogu sitesi kapanabilecek konuma gelebilir.48 saatlik bir savunma durumu var.Yaklaşık Türkiye Saati ile biz uyurken onlar görev başında oluyorlar.
      Okur kitleniz zamanla kesin oluşur merak etmeyin.Yazılar çoğaldıkca kesin olacaktır.Önemli olan ondan sonrasıdır zaten.Blog optimizasyonu çok önemli. Bilerek yapmak gerekir. Problem yaşadığınız yerde bilgi atın yeterli.Görüşmek üzere.

      Sil
    2. Hocam önerinizi uygulayacağım. Çok teşekkür ederim. Görüşmek üzere.

      Sil
    3. sami eski, Bey ; Değerli yorumlarınız için bende teşekkür ederim.
      Görüşmek üzere..

      Sil
  4. çok teşkkürler bilgilerinize

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Facebook FAN. İlginize bende teşekkür ederim.

      Sil
  5. Üstad bizi bilgilendirdiğin için teşekkür ediyorum sana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Halil Bilgili, Bey; Yorum için teşekkür ederim.

      Sil
  6. adnan bey ben de hepsiburada.com a başvurdum bana reklamın kodunu verdiler nereye koyacağımı bilmiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @halil keskin
      Bey bir önceki yazınızda size bir lik gönderdim.LinkWithing ile ilgili.Kayıtların alanına koyabilirsiniz.3. taraf reklam kabul edermi bilmiyorum.Adsense reklamını neden koymuyorsunuz.Bir de bu dediğim kısım 500 karakter kabul eder.Kod bu karakteri geçerse blog kabul etmez.Bir deneyin lütfen.

      Sil
  7. adsenseyi 2 defa denedim kabul etmediler..LinkWithing denedim oda çıkmadı..hepsiburada.com un verdiği koduda dediğiniz gibi yaptım oda çıkmadı..bu blog hiç birşey yapmıyor nedense...ne bloğa gelen var nede giden...yapamadığım konularda size başvuruyorum güzel anlatıyorsunuz gene yapamıyorum ya da yapıyorum olmuyor..sıkıldım vallahii

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @halil keskin
      Bey Adsenseden ihlal cezası aldı iseniz kabul etmez.LinkWithing çok kolay yapılıyor.Ancak videolu dinamik blog için yazı yoktu onuda ekleyeceğim.Her zaman beklerim.Yazılarımı okusanız nedeler yapmadığınızı anlayacaksınız.Bu nedenlede bloga kimse gelmiyor göreceksiniz.Bu linki inceleyin
      http://guney59.blogspot.com/2013/02/dinamik-blog-yazi-paylasim-ipuclari.html

      Sil
    2. herneyse adnan bey..yardımlarınız için teşekkürler ederim..blog hakkında ve dierleri hakkında bilgi
      edinmek için bloğunuz çok güzell..biraz ara vereyim tekrar blogla uğraşmayı düşünürsem sitenizi ziyaret eder anlamadığım konularda bilgi alırım..kolay gelsin

      Sil
    3. @halil keskin
      Bey bunaldınız biraz ara verin, blogla aranızda bir özlem olsun.Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Her zaman beklerim.

      Sil
    4. tekrar merhaba adnan bey...ara verecektim ama bi konu hakkında daha bilgi almak istiyorum bedava bloggere uygulanacak tema arıyorumm bildiğiniz varsaa ve nasıl uygulandığını öğretirseniz blog hakkında daha iyi düşüncelere düşeceğim..

      Sil
    5. @halil keskin
      Bey merhaba; bloga 2 gün ara verirsiniz.Alıştınız mı bırakamazsınız.Bir arkadaş dost gibidir.Daha önceden kullandığım ve bir blogum için de benimde tekrar düşündüğüm bir tema önerebilirim.Wordpress tabanlı olması seçim yapmamda öncelik taşıyor.Diğer temalarda çok hatalar çıkıyor.Verdiğim linkten bir inceleyin lütfen.
      http://guney59.blogspot.com/2012/12/wordpress-ucretsiz-parament-temas.html

      Sil
    6. @halil keskin
      Bey arkadaşımında kullanıp üzerinde değişim yaptığı bir temayı inceleyebilirsiniz.
      Bu linkten bakın lütfen
      http://guney59.blogspot.com/2012/12/blogger-siyah-translucence-sablonu.html

      Sil
    7. saolun adnan bey de benim yapamadığım konu temayı indirdimm birsürü şey var ben onları nasıl alıp ta nasıl bloğa kaydedecem..onları bilmiyrum

      Sil
    8. @halil keskin
      Bey Bloga kaydetmek kolay ondan sonra bunları tek tek işlemeniz gerekli.hata olasılığı çok.Sizi bayağı uğraştırır.Önerimi dikkate alırsanız size dinamik blogada devam edin derim.Okuyucu kitlenizi önce yükseltin.Bu arada birçok şey de zaten öğreneceksiniz.İlerleyen dönemde istediğiniz temaya geçin.Dinamik bloga alıştığınızda zaten geçmek istemeyeceksiniz.Klasik blogda görsellik biraz daha fazladır.Fakat dinamik blog hız, okuyucuve google desteklidir.3 tane gadget koymak için ben şahsen kalsik blog seçmiyorum.Bana anlamsız geliyor.Blog gücünüz yazınız olsun.Görsellik zaten eklediğiniz resim ve videolarda mevcut.Temanın nasıl yüklendiğini anlamak için aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz.Tekrar dinamik bloga geçebilirsiniz.Deneyin zevkini alın. Bozun önemli değil.Dinamik bloga geçtiğinizde hepsi tertemiz olarak karşınıza gelir.
      http://guney59.blogspot.com/2013/01/blogger-sablon-tema-nasl-yuklenir.html
      Blog şablonlar ile ilgili konuların tamamını aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.
      http://guney59.blogspot.com/search/label/%C5%9Fablon?max-results=10

      Sil
  8. Hocam gerçekten özellikle blog yazmaya benim gibi yeni başlamış arkadaşlara verdiğiniz bu vb bilgileriniz gerçekten yol katetme anlamında çok fayda sağlıyor.teşekk..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @halis demirci
      Bey değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Nasıl gidiyor ilerle kaydedebildiniz mi? Problem yaşıyormusunuz ? Bu aralar yeni domain im ve sitemle uğraştığımdan blogumu biraz askıya aldım.Yeni siteme de bekler değerli yorumlarınızı beklerim. http://wwww.adnanguney.com/

      Sil
  9. Adnan bey merhaba sizinde başınızı ağrıtıyorum ama bir sorum olacak konu ile alakalı ben vinglik e kayıt oldum verdikleri linki blogger seçeneğinden ekledim benim blogda amazon gibi firmaların link değişimi olabilecek aktif yazılar var samsung gibi iphohe gibi fakat hiç bir değişim olmuyor kayıt işleminden sonra başka bir şey mi yapmak gerekiyor acaba VİGLİNK hesabımdan .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ahmet suat yayla
      Bey merhaba,Estafurullah lütfen soru sormaktan çekinmeyin.
      Viglink çalışma prensibini bilmiyorum.Kullanmadığım için.Ancak genelde reklam düzeyinde çalışma yaptıklarından eklediğiniz kod onlara bilgi akışı sağlayan bir araçtır.Reklama tıklama olursa ve satış gerçekleştirme işi herhalde o zaman bir kazanç bildirimi yaparlar diye düşünüyorum.Sitesinde açıklamalar mevcut.Siteyi Türkçe olarak okuyabiliyor musunuz bilmiyorum.Tarayıcınız IE ise chrome tarayıcı kurun Türkçe dil otomatikman açılır.Sizin yapmanız gereken bir şey yok.Okuyucunun tıklaması yada satın alması üzerine yapılan bir çalışmadır genelde.

      Sil
    2. Teşekkür ederim bilgi için fakat bende hiç onların lingi ile değişim olmuyor ben onu sormuşdum . onların site türkçe oluyor bende ama yine de bir şey anlaşılmıyor . Olsun ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ADNAN BEY

      Sil
    3. @ahmet suat yayla
      Bey ne demek her zaman ilgilenirim sorun değil.Ling değişim kelimesini anlamadım.farklı bir uygulama mı acaba? Reklam tıklama veya satış sonrası geri bildirim değil mi bu işlem.Hepsiburda, adl,adhood, aşağı yukarı hepsi aynı mantıkla çalışır.Size link tıklama raporu gelmesi lazım.Yada size verdikleri panelden görmeniz ve izlemeniz gerekir.Tabi böyle bir uygulaması varsa ki var biliyorum.

      Sil
    4. Merhaba yine ADNAN BEY Ben viglink in yazı içinde link çıkıyor ya onu söyledim link değişimi diye yani biz bir konu yazıyoruz için de ürünlerle ilgili kelime geçiyor ise viglink bunu otamatik olarak amazon.com yada diğer firmaların lingini atıyor . işte ben kayıt oldum ama benim yazılar da bu olmuyor acaba eksik bir şey mi yaptım ki .Siz bu viglink konusunu biraz araştırsanız çözersiniz . Bu reklamlar hepsi burada adsense v.s gibi görüntülü değil yazı içinde hani bir şey diyorlar efility mi ne öyle işte . Kullandığım dil için özür dilerim fazla kelimeleri bilmiyorum ondan kusura bakmayın siz ve yorumu okuyacak diğer arkadaşlar .

      Sil
    5. @ahmet suat yayla
      Bey merhaba, anlattığınız konu aynı içinde mausu yanaştırdığınızda açılan ilan olayı gibidir.Mearak eden tıklarsa size para yazar.Küçük bir meblağdır.Dil çok önemli değil yazdığınızı anlıyorum yeterli.Ancak size yeni bir google hesabı ile blog açmanızı özgün yazı yazarak kısa zaman sonrada Adsenseden reklam almanızı öneririm.Blog içinde 3. şahıslara ait bir çalışma olmaz ise adsense çalışacaktır.Adsense sizi askıya mı almıştı.Neden kullanmamıştınız ?

      Sil
    6. Evet bana adsense reklam vermiyor bilmediğim için kopya içerik kullandım olmaz diyor bende bu aynı hesaptan kendimin iyi bildiği güvercin konusu hakkında bir blog açtım ve başka bir google hesabından başvuru yaptım ona da yetersiz içerik dedi . selanikler.blogspot.com adresi bir bakarmısınız bu site resimleri yazıları vidoları bir çok da yorum var hepsi özgün hiç bir kopya yok yetersiz içerik deyince bende bıraktım bu adsense hiç bir şeyi beğenmiyor konu ile siteme bir bakıp yardımcı olumusunuz Teşekkür ederim ilginiz için ADNAN BEY .

      Sil
    7. @ahmet suat yayla
      Bey merhaba, Blogunuza baktım ve inceledim.Yazılarınızda hatalar var.Etiketle başlamışsınız.Bir kuş hakkında yazılarınızı önce tanıtım, amaç, gelişim ve sonuç ile bağlarsanız çok daha iyi olacaktır. Bu tür yazı ve açıklamalara Adsense reklam vermez.Konuyu şöyle düşünün!
      Siz bir patronsunuz ve bir mamülü piyasaya sürdünüz.Bu mamülün tanıtımın yapılması lazım.Ürün adı, ürün açıklaması, ürünün insanlara sağladığı faydalar, ve ürünün son açıklamaları gibi vs gibi.Size verdiğim bağlantıdan bir yazar için gereken konular nelerdir.Bir inceleyin lütfen.Ve bundan sonraki yazılarınızı düzenleyerek Adsenseden tekrar talepde bulunun.Düzenleme yaptıktan sonra onay verme olasılığı olabilir.Açık yazdığım için kusura bakmayın.Görüşmek üzere..
      http://guney59.blogspot.com/2012/12/blog-yazarlar-icin-20-altn-kural.html

      Sil
    8. Adnan bey ilginiz için teşekkürler benim bir tane daha blogum var birde ona bakarmısınız ben bu blog üzerinden adsense alabilirmiyim . sacmodelisaati.blogspot.com
      burdaki yazılar falan hep kendimin başlangıclar da etiket de yok .

      Sil
    9. @ahmet suat yayla
      Bey merhaba; Saç konusunda açtığınız blogunuz çok güzel ve sade.Ters bir bağlantıya raslamadım.
      Ancak yazılarınız şu anda 10 ad. ve az. En az 30 yazı olmasını bekleyin ve aynı özellikte yazmaya devam edin.
      site yazılarınıza kendi yazdıklarınızdan bağlantı verebilirsiniz bir sorun olmaz.Diğer bir konuda Adsense için yazılarınız 30 ad olduğunda başvurmadan önce web araşlarında kayıtlı olmasına, google analistikte kayıtlı olmasına, site haritası ve google gibi getir işlemlerini yapmanız size yardımcı olacaktır.Google Plus profiliniz ile blogger brofilinizi birbirine bağlayın.İletişim için blogumda yazı var yapabilirsiniz.yapamazsanız bana söyleyin hazır olandan size gönderim.Yalnız lütfen okumadan anlamadan istemeyin.Yanlış anlamayın lütfen.Emek vermeden araştırmadan bazı istekde bulunanlara yapı gereği çok kzdığımdan dolayı böyle bir açıklama yapmak istedim.Görüşmek üzere.Şimdiden kolay gelsin diyorum.Bu defa işallah bir terslik olamazsa maçı kazanırız.(Adsense)

      Sil
    10. Çok teşekkür ederim dediklerinizi uygulayacağım eğer bir aksilik olmaz ise bir daha ki sefere kabul edilmiş olarak siz ile görüşürüz inşallah . Saygılarımla.

      Sil
    11. @ahmet suat yayla
      Bey, Bende çok teşekkür ederim.Askıya alınma işi yoksa kabul edilmemesi için bir neden göremiyorum.Tekrar görüşmek üzere.

      Sil
  10. Adnan bey tekrar merhaba . Ben blogspot adresime www.sacmodelisaati.com adres aldım yönlendirme yaptım ve yayınlarım güzel yerler de google de benim bloga bir bakarmısınız bir normal dışı durum varmı diye adsense ye ne zaman başvurayım acaba . Eksiklerimi söylerseniz çok sevinirim teşekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @magazin
      Merhaba daha önce yanlış hatırlamıyorsam dinamik blog kurmuştunuz herhalde* Yeni domain hayırlı olsun.Yazı ve bağlantılar iyi. yazar kodunu yanlış koymussunuz. Benden aldı iseniz kodu hemen yazının altındaki 2. kod ekleyin diğeriniz silin.Site sayfanızda sol üstte kod bağlantısı görülüyor.Bendeki 2. kodu uygulayın.Reklam almamanız için bir neden göremedim.Başvurun bence.Ancak siz halen blogger profilindesiniz.Kumanda panelinden google yarlarına dönmenizde fayda var.profili baktığımda sizi blogger profilinde görüyorum.oysa Google ile ilişkili olması lazım.

      Sil
    2. evet kodu sizden aldım ama 2. kod ne onu anlamadım nereden alacağım valla ne yaptığımı da hatırlamıyorum . kumanda panelin de google ayarlarına nerden döneceğim bloger ayarlarından mı .yardımcı olursanız sevinirim pek fazla bu ayarlardan anlamıyorum sizin tariflerinizle bir şeyler yapmaya çalışıyorum . teşekkür ederim .

      Sil
    3. @magazin
      Merhaba, bende aldığınız tahmin ettim.Orda aslında 2. kodu kullanın diye uyarmıştım.Sorun değil. Blog kontrol paneline girin.Ayarlara tıklayın. Sağ üst kısımda dişliye tıklayın orda göreceksiniz.
      Google yazar linki:
      http://guney59.blogspot.com/2012/11/google-plus-profil-resim-linkini.html?q=profil
      Herhalde buradaki bir bakın lütfen. Bu değilse haberleşelim

      Sil
    4. Adnan bey bu domain yönlendirme olunca çoğu şey olmuyor site haritası veya benim konular index oluyor ama dizine girmiyor gibi . Acaba bu domaini iptal mi etsem ne dersiniz yönlendirmeyi kaldırıp eskisi gibi blogspot.com devam etsem ne dersiniz . Birde profilim blogger gözüküyor demişsiniz ya onu nasıl google ile ilişkilendire bilirim kumanda panelin de nerede google ayarlarına dönme yeri bir türlü anlamadım . Kusura bakmayın size de çok yük oluyorum . Hakkınızı helal edin .

      Sil
    5. @ahmet suat yayla
      Bey merhaba, yönlendirme yeni olduğundan birkaç ay bu sıkıntıyı yaşarsınız.Ama sonuçda eski duruma dönersiniz.Şu anda web de tüm linkleriniz dönüşümlü bu nedenle index biraz zor alır.Ama sabırlı olun değişmeyin normale dönecektir.Google dönüşüm onusunda 1.c de açıklama yapmıştım.Rica ederim yük olmak ne demek olur mu? Tabi sorun hiç sorun değil.Sorun etmeyin lütfen.
      Şu linkimi izleyin gerekenler anlatılıyor.Görüşmek üzere.

      Sil
    6. Adnan bey bazı düzeltmeler yaptım dediğiniz gibi şimdi sacmodelisaati.com olarakta yazarlığı kabul etti bakarmısınız başka sorun varmı diye bir zahmet . Teşekkür ederim .

      Sil
    7. @ahmet suat yayla
      Bey site yapım aşamasında sonra hatırlatın lütfen bakarım.

      Sil
    8. merhebe adnan bey .www.sacmodelisaati.com yazınca çıkıyor öbür türlü yapım aşamasın da diyor bunun sebebi nedir . Adnan bey . www. yazarak bakarsanız olur .

      Sil
    9. @ahmet suat yayla
      Merhaba kusura bakmayın geç cevap yazdım.Yönlendirmede www kullanıldığından bu şekilde çıkıyor.Yönlendirmeler http:// www olamadanda uygulanabiliyor.Web yönetici araçlarında incelediğinizde bu bilgiye uaşabilir ve değiştirebilirsiniz.

      Sil
  11. merhaba adnan bey ben blogumda paylastıgım resımlerı arkadasım fecebook uzerınden yolluyor ben bılgısayara atıp o sekılde yukluyorum acaba bu kopya ıcerık mı oluyor sakıncalı mı adsense bu yuzden mı onaylamıyor acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Emek Kafee
      Kamuya açık hiçbir resim yasak değildir.Ancak yine de alırken dikkat etmek gerekiyor.Resim indir kısmında indirme linki varsa sorun yok, halka açık demektir.Ancak URL olarak PC kaydederseniz ve yanlışlıklada telif hakkı içeren bir resim ise ve şikayet edilirseniz blog'unuza uyarı gelir.48 saat içindede resmi kaldırmanız gerekir.İşin zor tarafı da bu kısımdır.Siz konuyu anlayana kadar blog kaldırılır.Bu nedenle resimleri kendiniz alın ve kontollü olsun.Bu konu ile Adsense'nin alakası yok.Şu linki takip ederek birçok konuya ulaşabilirsiniz. Adsense birçok nedenden dolayı reklam onayı vermeyebilir.
      http://guney59.blogspot.com/2013/10/sitem-adsense-icin-uygun-mu.html

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.