Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Plus Çevre Nasıl Eklenir

Google 'a Gmail kaydınızdan sonra, Google Plus önerileri almış olmalısınız. Google Plus da çevreler nasıl eklenir ? Sizi çevreleri...

...
Google Plus Çevreler
Google'a Gmail kaydınızdan sonra, Google Plus önerileri almış olmalısınız. Google Plus da çevreler nasıl eklenir ? Sizi çevrelerine ekleyenleri, Gmail'inize gelen çevreler bilgilerini nasıl ekleyeceksiniz ? İnceleyelim.
1. Google Plus giriş yapın.
2. Çevreler butonu panelinizde sağ üstte şu şekilde görülür


Google Plus Çevreye ekleyin
3. Çevreler butonuna mausunuz yanaştırdığınızda açılan bir pencere oluşur.
Pencere içinde yeni bir grup oluşturabilirsiniz.
Örnek : Arkadaşlar, Blogcular, Satıcılar, vs gibi.
4. Oluşturduğunuz bu gruplara sizi ekleyenleri kutu içine tıklayarak sizde ekleyebilir veya eklemezsiniz. Eklediğinizde sizin paylaşım yaptığınız konuları, eklediğiniz kişide görebilecek, kendiside paylaşım yapabilecektir. Eklemezseniz sadece sizin paylaşımlarınızı görecektir.

5. Gmail'inize çevreler konusunda gelen bilgide, Gmail panelin sağ üst kısımda Bu yayını Google+’da görüntüle yazısını göreceksiniz.
Bu linke tıklayarak, açılan pencerede çevrelere ekle yazan kısma mausunuzu yanıştırın, açılan pencerede, daha önceden hazırladığınız gruplardan birine, sizi ekleyen kişileri  sizde ekleyebilirsiniz. Konuyu çok uzatmadan basit bir şekilde anlatmaya çalıştım.



Bu yayını Google+'da görüntüle
Kısaca ekleme işlemi bu kadar arkadaşlar.Konu hakkında soru sorabilirsiniz.
Google plus ile ilgili diğer konuları inceleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.