Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Bloguna Sayaç Gadgeti Ekle

Blogger blogunuza  Histats Sayaç Widget Kodunu ekleyerek günlük ziyaretci sayısını, toplam ziyaretci sayınızı takip edebilirsiniz.His...

...
Blog Adnan Web Stats Uygulaması
Blogger blogunuza  Histats Sayaç Widget Kodunu ekleyerek günlük ziyaretci sayısını, toplam ziyaretci sayınızı takip edebilirsiniz.Histats Sayaç Widget Kodunu blogumuzun HTML şablonunda nereye koymamız gerekiyor ? Blogger HTML JavaScrip koduna ekleyeceğiniz bu kod ile Sidebar veya Footer da, tüm istatistik bilgilerini görebilirsiniz.Blogunuzda JS kodunun nereye konulacağını inceleyelim.
Yapılacak işlemler :
Histats sitesine giriş yapıyoruz.
Açılan sayfada üye işlemlerinizi başlatıyorsunuz.
Kayıt yazan yere tıklayın ⇒ Bir Web sitesi ekleyine tıklayın ⇒ Blogger URL’nizi yazın.
Alt kısımda Saat dilimi ⇒ Kategori ⇒ Site başlığı ⇒ Site açıklamasını yazın

Saat dilimi için zorlanabilirsiniz “Türkiye” seçimi : O anda saat kaçı gösteriyorsa onu seçin, sağ tarafda , Asya/İstanbul seçin, Site ziyaret sayısını, sayfa görüntüleme sayısını biliyorsanız yazın, yoksa devam edebilirsiniz. 
Şarlar kabul edilmiş şekilde göreceksiniz.Alt kısımda görülen doğrulama karakterlerini yazın. Diğer seçimleriniz tamamlandı ise devam butonuna tıklayın.
Sayaç Örnekleri
Web sayaç seçeneklerinden örnekler

Yeni açılan sayfada eklediğiniz siteniz görülecektir. Sitenize tıklayın.
Blogunuzun İstatistik bilgi sayfası ile karşılaşacaksınız.Sayfanın sağ üstünde Sayaç Kodu yazan yere tıklayın.Açılan sayfada yeni bir sayaç ekleye tıklayın.Yeni bir sayaçlar listesi karşınıza gelecek.Burada sayaçları inceleyin beğendiğiniz sayaç’a tıkladığınızda yeni veri sayacı bölümüne geleceksiniz.
Bu kısımda yapılacaklar :
1.Ziyaretci bugun aktif olarak gelir
2.Toplam ziyaretci seçin
3.Bugun kü sayfa tıklama seçin
4.Toplam sayfa görüntüleme seçin
5.Online kullanıcılar seçin
Alt kısımda renk değişim butonundan beğendiğiniz bir renk seçebilirsiniz. Seçimlerinizi yaptı iseniz kaydet butonuna tıklayın.Devam ediyoruz.
Sayaç İd yazan numaralı kısma tıklayın. Biraz önce beğendiğiniz sayacınız karşınızda.Sayacın blogunuzda hızlı çalışması için 4. sıradaki sayaç senkronize kısmını seçin.HTML 4 Standatları ile oluşturulmuş bir koddur.
NOT:Yukarıda Google Translate çalışıyorsa “Orjinal görüntüye geçin” yoksa kodları yanlış alırsınız.Zaten göremezsinizde.
Aşağıdaki kodu kopyalıyoruz ve ;
Blogunuzun yönetimine giriş yapıyorsunuz.Hangi Blogunuza sayacı ekleyecekseniz onu seçerek açın.
Sırası ile : Yerleşim Gadget ekle ⇒ HTML/JavaScript bulun ve tıklayın, biraz önce size verilen Histats Sayaç Widget Kodunu yapıştırın. Kaydedin.
 Histats Sayaç

Yeni sayacınızı güle güle kullanın.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.