Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Twitter Ücretsiz Sosyal Eklenti Butonları

Twitter'in ücretsiz Sosyal Eklenti Butonlarını, Blogger bloglarınızda kullanabileceğiniz birçok değişik görselliklerle süslenmiş, Twit...

...
Twitter'in ücretsiz Sosyal Eklenti Butonlarını, Blogger bloglarınızda kullanabileceğiniz birçok değişik görselliklerle süslenmiş, Twitter Sosyal eklenti ( Follow Me ) takip etme rozetleri. Blogger ve siteler için hazırlanmış bu rozetleri sayfalarınızın üstüne ekleyebilirsiniz. Beğendiğiniz görseli seçerek düğme al menüsüne tıklayıp, ayarlar kısmında twitter adınızı yazarak yanda bulunan butona tıkladığınızda kod sizin için otomatik oluşturuluyor. Eklentiye aşağıdaki bağlatı linkinden giriş yapabilirsiniz.
Twitter Buton kodu
( Bağlantı Linki : http://www.go2web20.net/twitterFollowBadge/ )İstediğiniz gibi ayarları yapıp, özelleştirerek uygulamayı kullanın. 
Uygulama, twitterflash.net’in bir uygulaması olup, uygulamadaki rozetleri blog'unuzda kullanmak için ; twitterflash.net sayfasını ziyaret edip, Twitter adınızı yazıyorsunuz.
( Bağlantı Linki : http://www.twitterflash.net/index.php )
Twitter Id girin
Uygulama kodunu aldıktan sonra Yerleşim> Gadged ekle> HTML/JavaScript kısmına ekleyerek istediğiniz alanda kullanabilirsiniz. Hoşunuza gideceğini ümit ediyor.

3 yorum

  1. Merhabalar Adnan Bey,

    uzun zamandır sizi ziyaret etmiyordum. Faydalı ve ilgilenenlere yardımcı olmak babından paylaştığınız bu yararlı bloglarınız için teşekkürlerimi sunarım.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Recep Bey yorum ve görüşleriniz için çok teşekkür ederim.
      Saygı ve selamlarımla..

      Sil
  2. Recep Bey yorum ve görüşleriniz için çok teşekkür ederim.
    Saygı ve selamlarımla..

    YanıtlaSil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.