Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Sevdiğiniz blogları takibinize alın

Hoşunuza giden site/blogları gadgetler yardımı ile takip etmek artık çok kolay.Hiçbir kod eklentisi kullanmadan “ URL ” ve Blog başlıkları...

...
Hoşunuza giden site/blogları gadgetler yardımı ile takip etmek artık çok kolay.Hiçbir kod eklentisi kullanmadan “URL” ve Blog başlıklarını yazmanız yeterli. Blogunuzu açtığınızda kumanda panelinde alt kısımda artık sevdiğiniz blogun en son yayınını okuyabilirsiniz. Diğer bir alternatif de anasayfada izleyeceğiniz blogun başlık ismine tek tıklama ile ulaşabilmeniz. Uygulamayı klasik bloglarda ve Dinamik bloglarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Yapılacak işlemler :
Yerleşim ⇒  Gadget ekle ⇒  Blog listesi ⇒ Blog listesini yapılandır
Seçeneklerinden gadgetinizi açın.Yazdığım yolu takip ettiğinizde aşağıda resimlediğim blog listesi görüntüsüne ulaşacaksınız.  

Blog listesi gadgeti
Blog listesindeki + işaretine tıklayın.Açılan pencerede karşınıza Blog listesini yapılandır yazan yeni bir pencere açılacak, tıklayın.Henüz öğe yok, Listenize bir Blog ekleyin yazan kısma tıklayın.Aşağıda resimde çerçeve içine alınan kısım.
Henüz öğe yok bir blog ekleyin
Hoşunuza giden blogun URL'sini yazın ve ekleye tıklayın.
Blog listesi URL'sini ekleyin
Aşagıdaki resimde aynı yolu izleterek ben 3 ad URL ekledim.Resmi inceleyiniz.
Eklediğim URL'lere verdiğim isimler ; AdnanGuney59, Guney59 Paylaşım, adlarından ibaret. Siz istediğiniz bir isim yazabilirsiniz. Sonuç olarak yaptığımız işlemde blog ana sayfamızdaki yaptıgınız işlemin görüntüsü.
Ana Sayfada Blog listesi

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.