Korkunun yeni dijital boyutu: A Quiet Place: The Road Ahead geliyor

 


A Quiet Place: The Road Ahead 17 Ekim'de PC, PlayStation ve Xbox'a geliyor ve filmlerle aynı evrende geçen yeni bir hikaye sunuyor. Oyuncular, ses duyarlı uzaylılardan kaçarken zekalarına ve basit araçlara güvenmek zorunda kalacaklar.

Eğer bir film serisi bir video oyununa dönüştürülmek için yaratılmış gibi görünüyorsa, bu kesinlikle A Quiet Place olurdu. Filmler zaten gizli korku unsurları barındırıyor; sonuçta, hikaye kana susamış ve sese duyarlı uzaylıları konu alıyor. Serinin oyun uyarlaması yapılmakta olduğunu biliyorduk ve şimdi resmi çıkış tarihi de açıklandı: 17 Ekim...

A Quiet Place: The Road Ahead, filmlerle aynı evrende geçen fakat tamamen yeni bir hikaye sunan birinci şahıs korku macerası. Yani, dijital bir John Krasinski veya Lupita Nyong'o karakterini kontrol etmeyeceksiniz. Bunun yerine, bu dehşet verici distopyada kendi yolunu bulan yepyeni bir karakteri yönlendireceksiniz.


 

Heyecan ve korku dolu anlar vaat ediliyor

Filmlerde olduğu gibi, oyuncular oyun sırasında zekalarına ve etrafta buldukları el fenerleri ve gürültü dedektörleri gibi basit araçlara güvenmek zorunda kalacaklar. Remothered ve Batora: Lost Haven oyunlarının geliştiricisi Stormind Games, hem heyecan hem de korku dolu anlar vaat ediyor. Yayınlanan çıkış tarihi fragmanı, bu vaadi kesinlikle doğruluyor ve ürkütücü bir atmosfer sunuyor.

A Quiet Place: The Road Ahead, PC, PS5 ve Xbox Series X/S platformlarında piyasaya sürülecek. Şu anda ön siparişler açılmış durumda ve erken sipariş verenler "özel oyun içi içerik ve dijital konsept sanatı" kazanıyor. Oyunun fiyatı ise 30 dolar.

 

Yorumlar