Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google+ ve Blogger’da bir güncelleme

Blogger ekibinden en son ipuçları ve haberler. Mart 2019 ’da yapılması planlanan Google+ API ’nin kullanımdan kaldırılmasının duyurulma...

...
Blogger ekibinden en son ipuçları ve haberler. Mart 2019’da yapılması planlanan Google+ API’nin kullanımdan kaldırılmasının duyurulmasının ardından, Blogger’ın 4 Şubat 2019’da Google+ entegrasyonunda bazı değişiklikler yapılacak. 


Google+ widget'ları:+1 Düğmesi”, “Google+ Takipçileri” ve “Google+ Rozetiwidget'ları için destek Düzende artık kullanılamayacak. Bu widget'ların tüm örnekleri tüm bloglardan kaldırılacak. 


+1 düğmeleri: + 1 / G + düğmeleri ve Google+, blog gönderilerinin altındaki ve gezinti çubuğundaki bağlantıları paylaşır.


Google+ özelliklerini içeren özel bir şablonunuz varsa, şablonunuzu güncellemeniz gerekebileceğini unutmayın. Lütfen öneri için şablon tedarikçinize başvurun. Google+ Yorumları: Google+ Yorumları desteği reddedilecek ve Google+ Yorumları kullanan tüm bloglar 4 Şubat 2019'da Blogger yorumlarına geri döndürülecek


Maalesef, Google+ yorumları olarak gönderilen yorumlar Blogger’a taşınamayacak ve artık blog hesabınızda görünmeyecek.



Google+ Profili: Mart 2019’da, Blogger yalnızca Blogger profillerine sahip olacak.Geçmişte bir G + profili seçmiş olan kullanıcılar, Blogger’a bir sonraki giriş yapana ve yeni bir ekran adı ve avatar verene kadar bilinmeyen yazarlar olarak görünecektir.


Bu değişikliklerin neden olabileceği rahatsızlıktan dolayı özür dileriz, ancak önümüzdeki yıl Blogger’a yeni işlevler sunmayı umuyoruz. Devam eden sadakatin için teşekkür ederim. Bu değişikliklerden herhangi biriyle ilgili sorularınız varsa veya bunları yönlendirmek için yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen Blogger Yardım Forumumuzu ziyaret edin.


2 yorum

  1. Geçtiğimiz yıldı sanırsam, hatta size de sormuştum ısrarla.
    Google+ yorumlarda kalmak uzun vadede avantajlıdır demiştiniz.
    Google+ yorumlarını kopyasını aldım ve blogger yorumlarına geçtim.
    Sanırım google+ ya kapanacak ya da bloggerdan ayrı olarak çalışacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Google + yorum ve hatta Google diğer ürünlerinde kalmakta avantaj sağlardı diye söylediğimi hatırlıyorum. Keşke devam etseydi.Maalesef artık bitti. Google-Plus ile ilgili hiçbir eklenti çalışmayacak. Bende hepsini şimdideden kaldırdım. Nasıl olsa 1 Nisan 2019 da hepsi silinecek.Makalede Google + ne zaman geçiş dönemini bitirecek tamamen kapanacak yazıyor zaten.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.