Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger Okuma Listesini Kullanma

Blogger kumanda panelinde bulunan, Blogger okuma listenize çok sevdiğiniz blog yayınlarını ekleyerek yeni yayınlardan haberder olup okuy...

...
Blogger Okuma Listesi
Blogger kumanda panelinde bulunan, Blogger okuma listenize çok sevdiğiniz blog yayınlarını ekleyerek yeni yayınlardan haberder olup okuyabilirsiniz.
Blogger okuma listesi yeni yayınların özet akışlarından başlıkları listeler.
Blog’unuzdan ayrılmadan yeni yayınlar hakkında bilgi alabileceğiniz çok işlevsel bir uygulamadır. Genelde birçok kişi bu uygulamadan faydalanmaz.
Blogger’un Buzz sekmesinden, Blogger Blogspot için yapılan yenilikleri görmenize imkan veren bu bölümü kullanarak, Blogger yeniliklerinden haberdar olabilirsiniz.
Okuma Listenize blog eklemek oldukça kolaydır. Okuma Listenizin sol tarafındaki Blog ekle düğmesini tıklamanız yeterlidir.İzleyeceğiniz blog URL’sini kutuya yazın ekleye tıklayın.
Blog kumanda panelinizi açın sol tarafta biraz aşağıda turuncu renkli okuma listesini göreceksiniz.
Blogger okuma listesi
Ekle seçeneğini tıklayarak istediğiniz kadar blog ekleyebilirsiniz.

2 yorum

  1. Merhaba Hocam sorunumuz hala devam ediyor sanırım hatayı bulamadınız.Peki şimdi ne yapmalıyım.Blogu tamamen kapatayımmı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Güloanne Mutfakta Gülten :
      Merhaba, sorunu bulmaz mıyım.Bunu size ilk yorumda yazdım.Aynı soruyu 5/6 kez yazdınınız ve cevapladım.Şu andada cevaplıyorum.Tüm cevaplarım gibi işallah bunuda bulamamazlık yapmazsınız.Hatta Goole Plusdan size yazımdan mesaj da gönderdim.Neyse sdorunu halledebilecek kişi sizsiniz.Blog yetkiden bunu yapmam mümkün değil.Şu yazımı önce okuyun lütfen.Ve diğer yazılarıda alttan yuakarı doğru okursanız memnun olurum.Bu bilgilere ihtiyacınız mevcut.
      Bu bir kategori listesidir. açtığınızda en alt yazıyı bulun yani Feedburner nedir yazısını okuyarak feedburner ayarlarınızı yapılandırın.Bunu yaptığınızda yorum bildirimi, okuyucu bildirimleri, RSS akışınız düzelecektir.
      http://guney59.blogspot.com.tr/search/label/FeedBurner
      Diğer yazılarıda okumanızı tavsiye ederim.Ayrıca blog'u neden kapamak istediğinizi çözemedim.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.