Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Tumblr Blog Tynt Kodu Nasıl Eklenir

Tumblr blog  kullanıcısı iseniz ve yazılarınızın kopyalanmasından şikayetiniz varsa, size Tynt sitesini öneririm. Tynt sitesine giriş ya...

...
Tynt Sitesi
Tumblr blog  kullanıcısı iseniz ve yazılarınızın kopyalanmasından şikayetiniz varsa, size Tynt sitesini öneririm. Tynt sitesine giriş yaparak alacağınız kodu Tumblr blogunuzda nereye kopyalayacağınızı aşağıdaki yazımdan takip edebilir, kopyalanmış  içeriklerinizi lehinize çevirebilirsiniz.Tynt sitesine giriş yaptığınızda site ve uygulamalar hakkında geniş bilgi alacaksınız. Ben kısa başlıklarla size bilgi aktarmak isterim.
Tynt özgün yazı yazmayan kopyala yapıştır olarak yazı içeriği güncelleyen siteleri takip ederek kayıtlı kullanıcılarına destek sağlayan bir hizmet servisi. Siteye kayıt olduktan sonra size vereceği kodu sitenize, blogunuza yapıştırdığınızda sizin göreviniz bitiyor.Artık Tynt sizin adınıza karşı tarafı kontrol ediyor ve aldığı bilgileri sizin lehinize işlenmesini sağlıyor. Kısaca görevi bu. Bu veriler, içerik kopyalama, seo, ve site/blog trafigini olarak belirtebiliriz.
Nasıl çalışıyor ?
1. Blogunuza eklediğiniz kod sayesinde, yazılarınızı biri kopyaladığında, kopyalama aşamasını veri olarak kaydediyor.
2. Bu verileri, sizin ayarlar kısmından belirleyeceğiniz zaman diliminde size rapor olarak sunuyor.
3. Sunduğu bu verilerle de size bacling, seo, site trafiği sağlıyor. Dolayısı ile özgün emeğiniz boşa gitmiyor değerlendiriliyor.
4. Bloglarımdan birinden bir yazı kopyalayın ve word dosyasına yapıştırın. Linki takip eden kodu görebilirsiniz. Bu nedenle yazılarımı kopyalayanlarla ilgili bir sıkıntım yok. Tam tersi bana fayda sağlıyorlar. Herhalde kısaca konu anlaşıldı.
Daha geniş bilgiyi Tynt sitesinde göreceksiniz. Ayrıca yeni ekledikleri sosyal paylaşım site verilerinde de yardımcı çalışmaları mevcut.Şimdi gelelim ana konumuza. 

Tynt kodunu Tumblr blogunuza nasıl ekleyeceksiniz
1. Tynt Sitesine giriş yapın
2. Üyelik işlemlerini tamamlayın
3. Size vereceği kodu kopyalamadan önce, Google Translate çalışmış ise Translateyi orjinal konuma getirin ve kodu alın.Yoksa kod çalışmayacaktır.
4. Tumblr bloga giriş yapın
5. Kişileştir ⇒ HTML Düzenle tıklayın. Google Translate çeviri yaparsa orjinale döndürün.Kodlar yerinden oynayıp havalanmasın.
6. CTRL +F arama kutusunu açın ve </head> tag’ını aratın.

7. Tynt den aldığınız kodu hemen üstüne yapıştırın ve kaydedin.
8. Tynt sitesine dönün onaylatın. İşlemleri doğru yaptı iseniz onaylandığını belirten bir yazı ile size bilgi verecektir. Artık yazılarınızı isteyen kopyalayabilir.

Tumblr Blog HTML Şablonu

9 yorum

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Yine çok güzel başarılı bir çalışma Adnan ağabey paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Chuck Bartowski06 Ocak, 2013 00:04

    Yani bu kodu eklediğimiz zaman Tumblr blogumuzda kopyala-yapıştır yapılamayacak mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Chuck Bartowski, Kopyala/yapıştır yapılacak tabiy ki.Yazıda anlatılan bırakın yapılsın şeklinde.Nedeni size bağlantı verecek.Link bağlantınız artıyor. Yazınızı alan kişi sadece içerik olarak faydalanır.Google aramalarda ön planda olan sizin blogunuzdur.Tynt'in konalmasının amacı da bu zaten.Site bu amaç doğrultusunda hizmet veriyor.

      Sil
    2. Merhaba Adnan bey ;
      Öncelikle yine faydalı bir paylaşım için teşekkürler.
      Tynt üyelik ve kod aşamasını yaptıktan sonra ; diyelim ki ezogelin çorbası başlığı altında herhangi bir içeriği kopyala yapıştır yaptılar. Google da bu içerikle ilgili bir şeyi arattıkların da google direk benim bloguma mı yönlendircek acaba doğru mu anladım ?

      Sil
    3. SEVALCE LEZZETLER, Hanım Düşüncelerinizde haklısınız.Bir anlamda yönlendirmesede tıkla sonucu sizin blog değerlendiriliyor.Bu da gelmese dahi eş anlamlı sayılır.Sizin blogunuzun değeri artar aramalar da üst sıraya çıkar.Yani SEO denilen konu.Okuyucu sayınız artar.Bunu blog içi istitistiki konulardaki artışdan anşayabilir.Blog sayacından da sayılardan anlayabilirsiniz.Ayrıca size seçim yaptı iseniz günlük haftalık aylık rapor gelebilir. Yorum için teşekkür ederim.Yeni bir konuda görüşme dileklerim.
      Saygu ve Sevgilerimle

      Sil
  4. Saatlerdir sitenizden büyük yarar sağladım. Teşekkür ederim Adnan hocam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Arif Durgut; Bende teşekkür ederim.Herzaman beklerim.Yararlı bulmanıza sevindim.Tumblr tasatımınız güzel olmuş.Action..

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.