Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google, G Suit: Yönetici konsolu, kullanıcı yönetimi arayüzünde değişiklikler gerçekleştirdi

Google , G Suit : Resmi blog sitesi,   28 Haziran 2019 tarihli açıklamasında:   Yönetici konsolu ndaki kullanıcıları yönetmek için kul...

...
Google, G Suit: Resmi blog sitesi, 28 Haziran 2019 tarihli açıklamasında: Yönetici konsolundaki kullanıcıları yönetmek için kullandığınız arayüzde bazı değişiklikler yapıyor. 

Özellikle, Yönetici konsolu> Kullanıcılar'a giderken aşağıdaki güncellemeleri fark edebilirsiniz :

Kullanıcı yönetimi için yeni metin düğmeleri. Kullanıcı listesindeki bir kullanıcının üzerine geldiğinizde görünen düğmeler simgelerden metne değiştirildi.
Kullanıcı eklemek için yeni metin bağlantıları. Şimdi masanın üstündeki metin düğmelerini kullanabilirsiniz. Bunlar daha önce kullanıcı eklemek için kullanılan '+' düğmesinin yerini alıyor.
Dinamik tablo başlık çubuğu. Seçili satır seçilip seçilmediğine bağlı olarak tabloda görüntülenen farklı seçenekler var (aşağıdaki resme bakın).

Bu değişiklikler ortak kullanıcı yönetimi özelliklerini bulmayı kolaylaştıracak ve bu nedenle kullanıcıları Yönetici konsolu üzerinden daha hızlı yönetecektir.

Başla: 

Yöneticiler: Yönetici konsolu> Kullanıcılar'daki yeni arayüze bakın. Kullanıcı yönetimi hakkında daha fazla bilgi için Yardım Merkezimizi kullanın.

Ek detaylar: Kullanıcı yönetimi için yeni metin düğmeleri

Simge düğmeleri yerine, şifreleri sıfırlama, kullanıcıları yeniden adlandırma, gruplara ekleme vb. Gibi ortak kullanıcı yönetimi işlevlerini tamamlamak için metin düğmelerine sahip olacaksınız.
Kullanıcı

eklemek için yeni metin bağlantıları Kullanıcıları tek tek veya toplu olarak eklemek için, kullanıcı tablosunun üstündeki metin bağlantılarını kullanın. Bu seçeneklerin satırlar seçildiğinde değiştiğini unutmayın (aşağıdaki 'dinamik tablo başlık çubuğuna bakın').

Kullanıcı eklemenin yeni bir yolu  

Dinamik tablo başlık çubuğu

Kullanıcı satırlarını seçtiğinizde tablonun başlık çubuğundaki   seçenekler değişecektir.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.