Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Android için Google Chrome durdurulamıyor

Android için Google Chrome , rakiplerine adeta meydan okumaya devam ediyor. Arama motorunun kendi tarayıcısı üzerinde her gün dikkatlice ç...

...

Android için Google Chrome, rakiplerine adeta meydan okumaya devam ediyor. Arama motorunun kendi tarayıcısı üzerinde her gün dikkatlice çalıştığı hesaba katılırsa, firma için hasat zamanı çok iyi geçiyor gibi görünüyor. Ulaşılan yüklenme sayısı, dudak uçuklatacak derecede.

Android için Google Chrome 5 milyar yüklenmeye ulaştı

Amerikalı yazılım şirketi, sadece insanların ihtiyaçlarına değil, aynı zamanda kişilerin zevklerine de hitap ederek büyümeye devam ediyor. Kendisiyle aynı işi yapan markaların yaptığı hamlelere yönelik hızlı bir biçimde karşılık veren Google, Android severler tarafından toplam beş milyar kez yüklendi.

Google Play Store’un “5 milyar kez indirilen ürünler” kategorisine girmeyi başaran Android için Google Chrome uygulaması; Gmail, YouTube, Google Maps,ve Google Search yazılımlarının arkasından bu klasmana giren beşinci proje oldu. Bu rakamın ulaşılması aşamasında, pek tabiki, Android cihazlarına önceden yüklenmiş olarak gelen Google Chrome’un da katkısı çok büyük.

Yakın bir zamanda şifreleme konusunda bir şifre üreticisi ortaya koyan, kullanıcılarına daha iyi bir dosya paylaşımı sunmak adına çalışmalar yapan ve karanlık mod gibi çok sevilen bir özelliği hayata geçiren Google, emeğinin karşılığını almaktan son derece mutlu. Android için Google Chrome uygulaması hakkında oluşturulan sayfaya ulaşmak için “buraya” tıklayabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.