Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Drive Beta'da Öncelikli yeni akıllı dosya önerileri ve organizasyonu

Google Drive'ın sol taraftaki gezinme paneline doğru Drive dosyalarını doğru zamanda bulup uygulamanıza yardımcı olacak yeni bir sa...

...
Google Drive'ın sol taraftaki gezinme paneline doğru Drive dosyalarını doğru zamanda bulup uygulamanıza yardımcı olacak yeni bir sayfa ekliyor. Bu Öncelikli sayfa, üzerinde çalışmanız gerekebilecek dosyaları önermek için makine öğrenimini kullanır ve dosyaları düzenlemenize yardımcı olacak “çalışma alanları” içerir. Drive'da öncelik, başlangıçta beta olarak kullanılabilir . Daha fazla bilgi için aşağıya bakın.

Dikkat gerektiren dosya ve yorumları görün

Öncelikli hedefiniz, en önemli dosyalarınızı tek bir yere koymaktır. Makine öğrenimini kullanarak, üzerinde çalışmanız için yüksek öncelikli dosyalar tespit edilir. Sayfayı açtığınızda, yorumlar ve önerilen eylemlerle birlikte bu dosyaları görür. Bazı yorumları doğrudan Drive arayüzüyle yanıtlayabilecek ve tek bir tıklamayla tüm belgeleri açabileceksiniz. Bu, içerik aramak için daha az zaman harcayacağınıza ve önemli işlerde daha fazla zaman harcayacağınıza yardımcı olacaktır.

Dosyaları hareket ettirmeden düzenlemek için çalışma alanlarını kullanın

Öncelik sayfası ayrıca dosyaları çalışma alanlarına da organize eder. Bunlar, devam eden kolay erişim için özel bir çalışma dosyaları seti oluşturmanıza izin verir. Bir çalışma alanına dosya eklemek, onların depolama konumunu veya izinlerini etkilemez; dosyaları daha hızlı bulmanıza yardımcı olacak dosyaları toplar. Çalışmalarımız çoğu kullanıcının yalnızca herhangi bir zamanda yaklaşık 10-20 dosya ile çalıştığını göstermektedir. Çalışma alanları, bu dosyalara daha verimli şekilde erişebilmenizi sağlar. Çalışma alanınızı oluşturmak için Drive'ın akıllı dosya önerilerini kullanabilir veya dosyaları el ile ekleyebilirsiniz.

Öncelik sayfası sayesinde, Drive, zamandan tasarruf etmenize ve herhangi bir anda ihtiyaç duyabileceğiniz dosyaları akıllıca belirleyerek ve düzenleyerek önemli olan konulara odaklanmanıza yardımcı oluyor.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.