Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Araç Sorgulama ve Araç Muayene Bilgisi Öğrenme

İnternet üzerinden araç sorgulama yaparak, araç muayene bilgisi öğrenme başta olmak üzere aracın yasal durumu ile ilgili bilgi almak mümk...

...
İnternet üzerinden araç sorgulama yaparak, araç muayene bilgisi öğrenme başta olmak üzere aracın yasal durumu ile ilgili bilgi almak mümkündür. Araç sorgulama konusunda tüm detaylar için haberin devamını okuyabilirsiniz.

Araçların genel bilgilerini sorgulamanın yanı sıra muayene gibi zorunlu olan araç muayene durumları ile ilgili bilgi alınması internet üzerinden oldukça kolaydır. Bunun için E Devlet portalı ve trafik sayfaları üzerinden vatandaşların bilgi alması sağlanmıştır. Bu sayede kolay bir şekilde tüm bu bilgiler kontrol edilerek takip edilmektedir. Özellikle muayene konusunda kişilerin zamanında muayene yaptırması çok önemli olduğu için kişilerin bu konuda kolayca bilgi alması oldukça önemlidir. 
TÜVTÜRK web site linki ↦

ARAÇ MUAYENE

ARAÇ MUAYENE RANDEVU ALMA

ARAÇ HASAR SORGULAMA

Araç Sorgulama

Araç sorgulama işlemleri özellikle ikinci el araç satışları için oldukça önemlidir. Araçların üzerinde herhangi bir haciz işleminin olup olmadığını öğrenmek, araçların yasal durumu ile ilgili bilgi almak ve gerçek bilgilere ulaşmak için araç sorgulama yapması gerekmektedir. E Devlet portalı üzerinden sunulan araç sorgulama hizmeti sayesinde tüm araçlar hakkında bilgi alınması mümkündür. Bu bakımdan kişilerin E Devlet portalı üzerinden paylaşılan araç sorgulama sayfasına ulaşması yeterli olacaktır. Bu sayede sadece kendi araçlar için değil, plakası yazılan tüm araçlar hakkında sistem tarafından temel bilgiler yayınlanmaktadır. Bu sorgulamada araç sahiplerinin kişisel bilgileri dışında renk, cins, model, çalıntı durumu gibi genel bilgiler yayınlanmaktadır.

Araç Muayene Sorgulama

Araçların genel sorgulamaların yanında trafik sigorta ve araç muayene bilgileri de online olarak öğrenilebilmektedir. Araç muayenesi ile ilgili tüm işlemler için TÜVTÜRK'ün resmi internet sitesine giriş yapılması gerekmektedir. Bu site üzerinden aracınızın muayenesi hakkında tüm bilgileri almanız mümkündür. Bunun için plaka gibi araç hakkında sizden istenen bilgileri girmeniz yeterli olacaktır. Bu sayede aracınızın muayene yapılması gereken son tarihi, en son ne zaman muayene olduğunu öğrenmeniz mümkündür. Geciken muayenelere için ceza hesaplaması dahi bu online sistemler üzerinden yapılabilmektedir. Bu bakımdan araç sahipleri araçları ile ilgili işlemleri internet üzerinden yapabilmektedir.

Tüm bu bilgiler doğrultusunda da gerek araç sorgulama gerekse de araç muayene sorgulama konusunda internet üzerinden yardım almanız kolay ve ücretsiz bir şekilde bu hizmetlerden yararlananız mümkündür. E Devlet portalı gibi özel portallardan sunulan hizmetler için üyelik girişi yapmanız gerekirken TÜVTÜRK gibi portallarda böyle bir durum da söz konusu değildir.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.