Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Samsung Cihaz üzerinden yazılım güncellemeleri kontrol edin

Cep telefonunuzu güvenli ve hızlı bir şekilde güncel tutun. Şimdi güncellemeleri kontrol edin. Ağ ortamındayken yazılımınızı istediğiniz z...

...
Cep telefonunuzu güvenli ve hızlı bir şekilde güncel tutun. Şimdi güncellemeleri kontrol edin. Ağ ortamındayken yazılımınızı istediğiniz zaman en iyi versionu ile güncelleyebilirsiniz. Daha yüksek cihaz performansı , Güvenliğin Arttırılması , Batarya Performansının Geliştirilmesi ve İşletim İstikrarı için güncellemeleri takip edin. 

Herhangi nedenden dolayı cihazınız güncel değil ise ara ara cihaz güncelliğini kontrol edin. İnternet kotanız bitmiş olabilir, mobil ayarlarınız kapalı olabilir! yapılması gereken bu küçük basit adımları takip edip cihaz engelinin olmamasını sağlayıp, Cihazınızın güncellenmesine eşlik edin.

Cihaz üzerinden yazılım güncelleme

En güncel yazılım versiyonlarını cihazınızın Ayarlar > Cihaz Hakkında > Yazılım Güncellemeri bölümünden kontrol edebilirsiniz.

Yeni yazılım duyuru bildirimi aldığınızda, güncellemeyi başlatmak için lütfen bildirim mesajını aşağı çekerek "Yazılım Güncelle" butonuna dokunun.

Samsung "Yazılım Güncelle"  Uygulama ekranı

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.