Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Fotograflardan Foto Scan Anılardaki fotoğraflar geleceğin tarayıcısıyla buluşuyor

Fotoğraf taramak için birkaç saniye yeter. Artık bir resmin fotoğrafını çekmekle yetinmek zorunda değilsiniz. Otomatik kenar algılama , p...

...

Fotoğraf taramak için birkaç saniye yeter. Artık bir resmin fotoğrafını çekmekle yetinmek zorunda değilsiniz. Otomatik kenar algılama, perspektif düzeltme ve akıllı döndürme özellikleriyle ileri düzeyde dijital taramalar gerçekleştirin.

Bakmaya doyamayacağınız, parlamasız fotoğraflar. PhotoScan birden çok resmi birbirine yapıştırarak parlamaları ortadan kaldırır ve taramaların kalitesini artırır.

Google Fotoğraflar'la düzeninizi koruyun

Ücretsiz Google Fotoğraflar uygulamasıyla, taradığınız fotoğrafları güvende tutabilir, fotoğraflarınızdaki kişi ve nesnelere göre arama yapabilir veya fotoğraflarınızı organize edebilirsiniz. Ayrıca, fotoğraflarınıza hayat vermek için filmler, filtreler ve gelişmiş düzenleme denetimlerinden yararlanabilirsiniz.

Geçmişten gelen fotoğraflarınızı, geleceğin tarayıcısıyla tanıştırın.

Google Fotoğraflar, tüm fotoğraflarınız ve videolarınız için bir ev, ancak en değerli hatıralarınızdan olan eski baskılardan ne haber? Büyükannenin oğluyken olan fotoğrafları, çocukluğunun evde beslenen hayvanları ve unutmanı dilediğin saç stilini.

Hepimiz eski albümlerimiz ve fotoğraf kutularımız var, ancak bunları sayısallaştırmak için zaman ayırmıyoruz, çünkü doğru yapmak çok zor. Orijinal kopyamızı e-postayla göndermek istemiyoruz, bir tarayıcı satın almak pahalı ve zaman alıcı bir iştir ve bir fotoğrafın fotoğrafını çekmeye çalışırsanız, çarpık kenarlar buluyor ve parlıyor.

Daha iyi bir yol olduğunu bilen Google, Fotoğraflar'dan, her yerden, herhangi bir fotoğrafı kolayca, hemen tarayan yepyeni, bağımsız bir uygulama olan PhotoScan'ı piyasaya sürüyor. Androidve iOS için buradan indirebilirsiniz.

PhotoScan saniyede mükemmel dijital kopyalar alır - kenarları algılar, görüntüyü düzeltir, doğru yöne döndürür ve parlamayı kaldırır. Taranan fotoğraflar düzenlenebilir, aranabilir, paylaşılabilir ve yüksek kalitede ücretsiz olarak ücretsiz olarak yedeklenecek şekilde Google Fotoğraflar'a tek bir dokunuşta kaydedilebilir.

Ayrıca Nat & Lo'nun bu videosunu izleyerek PhotoScan teknolojisinin perde arkasında nasıl çalıştığını görebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.