Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Alexa Site Görünümünü Yeniliyor

Alexa.com , Web site görünümünü değiştirerek daha duyarlı, sade anlaşılır ve görselliğini ön plana çıkarmış. Henüz eski tema görünümü ile...

...
Alexa Sitesi yeni görünüme geçiyor
Alexa.com, Web site görünümünü değiştirerek daha duyarlı, sade anlaşılır ve görselliğini ön plana çıkarmış. Henüz eski tema görünümü ile çalışmalarına devam ediyor. Alexa.com sitesine giriş yaptığınızda, web sitesinin yeni sürümüne geçiş yapmak isteyip istemediğiniz soruluyor. Guney59 paylaşım Blogger yöneticisi olarak her zaman yeniliği takip ettiğimden Alexa sitesinin yeni görünümüne geçiş yapıyorum. Site 21 yüzyıla yakışır sade, hızlı ve çok sevdiğim mavi renkler ile düzenlenme yapılmış.
Alexa site sahipleri, Dijital pazarlamacılar, Yatırımcılar, hemen ana sayfa da yer alarak birçok kişinin merakı giderilmiş. Siteyi biraz incelediğimde bazı değişiklerin yapıldığını gördüm. Bu değişikliği Alexa site tanıtım yazımın ardından hemen yayına hazırlayacağım. Merak eden arkadaşlar Blog’umun sidebar Abone Ol kısmından maillerini yazarak, bilgisayar başında olmasalarda yeni yazılarımın maillerine gelmesini veya blog kumanda paneli Okuma Listesinde yazılarımı görmelerini sağlayabilirler.
Alexa
Alexa hakkında kısa bilgi : Alexa, 1996 yılında San Francisco California, şehrinde ABD Merkezli olarak kurulmuş, İnternet Bilgi Sağlayıcısı olarak görev yapan bir İnternet Şirketidir.Dünya genelinde Web ile ilgili bilgi veren bu işletme, Alexa istatistikleri adı altında birçok veriyi kendi algoritmaları ile bünyesinde değerlendirerek Web üzerinde Dünya trafik sıralamalrını hazırlayan SEO olarak da çok önem taşıyan bir sitedir. Alexa hakkında daha geniş bilgi (Alexa Wiki )

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.