Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blog İçerik Proğramı Nasıl Yapılır

Blog'unuzda üç, dört, yazı yazdınız, işiniz dolayısı ile blogunuzla 3 gün ilgilenemiyeceksiniz. Siz yokken blog'unuz yazılarınızı...

...
Blog ile İçerik Proğramı Nasıl Yapılır
Blog'unuzda üç, dört, yazı yazdınız, işiniz dolayısı ile blogunuzla 3 gün ilgilenemiyeceksiniz. Siz yokken blog'unuz yazılarınızı sizin yerinize yayınlayabilir. Bir senaryo yaparak konuya açıklık kazandıralım ; Bir hafta iş seyahatine gideceksiniz veya iş yerinde işleriniz yoğun ve eve geç geliyorsunuz. Bu nedenle de blog'unuzda yazı yazamayacak kadar yorgunsunuz.Bir hafta önceden hazırlayacağınız 3, 5 yazıyı proğramlayarak siz yokken, blogunuz sizin istediğiniz tarih ve zamanda sizin yerinize içeriklerinizi yayınlayabilir. Blogger’un bu özelliğini kullanmak çok kolay ve zevklidir.
Yazılarımı nasıl proğramlayıp yayınlayacağım ;
⇒ Blog paneline giriş yapın
⇒ Daha önceden hazırladığınız taslak yazıyı açın
⇒ Sağ tarafta Proğram yap sekmesine tıklayın
⇒ Tarih ve Saati ayarlayın sekmesini seçin
⇒ Yazınızı yayınlamak istediğiniz Tarihi ve Saati belirleyin
⇒ Yazınızda tüm değişim işlerinizi bitirdiniz ve yayınla sekmesine tıklayın
⇒ Yazınızın planlanmış olarak beklediğini göreceksiniz.
⇒ Planladığınız tarih ve saat de siz yokken blogunuz yazınızı yayınlayacaktır.
⇒ Her farklı yazınız için aynı işlemi takip ederek bir haftalık yazınızı siz yokken otomatikman yayınlamasını sağlayın. Konuyu beğendiniz mi ? Beğeninizi G+1, Tweet, Facebook Beğen sekmesine tıklayarak, diğer arkadaşlarınızın da duymasını sağlayabilirsiniz. Medeni bir toplumda yaşadığımıza göre beğeninizi yorum olarak da yazabilirsiniz. Anlatılanları kısa bir Video ile inceleyelim.



4 yorum

  1. Güzel paylaşım Adnan bey daha öncede araştırmıştım ama bu kadar yararlı olacağı aklıma gelmemişti. Özellikle bizim gibi zamanı kısıtlı olanlar için faydalı bir uygulama.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @şevket koray
      Bey, Zamanı kısıtlı olan arkadaşlarımızı düşünerek tekrar yazdım.Beğendiğinize sevindim.Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

      Sil
  2. Adnan Bey,
    Sizin yazıların benzerini başka bloglarda okuyorum hep anlamadığım bir taraf oluyor fakat sizin her yazdığınız yazıya aboneyim ve her okuduğumu tam anlıyorum. çok ilginç ve doyurucu ikna edici yazılar yazıyorsunuz.Ben şahsen sizden çok şey öğrendim. Bilgilerinizi insanlarımızla paylaştığın için çok teşekkür ediyorum.
    Bence hayatınız boyunca toplum için çok faydalı işler yaptını, balık bilmezse Halık biliyor, yapıp ettiklerinizden dolayı kendinizi suçlamanıza gerek yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Mahmut coşkun
      Bey çok teşekkür ederim.Her yazımı yaşayarak yazdığımdan insanların anlamasını sağlıyorum.Çok sağolun.Fazla yazı yazamıyorum bir yazı 2 saatte ancak bitiyor.Test kontrol derken uzuyor.Görüşmek üzere kolay gelsin.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.