Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Tumblr Blog Pixel Teması

Tumblr Pixel Blog Teması ile blog bağlantılarınızı genişletebilirsiniz. Görünümü çok şık bir tema. Blog oluşturduktan sonra ücretsiz tema...

...
Tumblr Blog
Tumblr Pixel Blog Teması ile blog bağlantılarınızı genişletebilirsiniz. Görünümü çok şık bir tema. Blog oluşturduktan sonra ücretsiz temalar arasından seçim, blogunuza uygulayın.
Sidebar da Kurulumdan sonra gelen Sosyal Paylaşım gadgetleri , hakkında yazısı ve kategorilerinizin görünümü ile gerçekten de al benisi olan bir blog niteliği taşıyor.

Footer alt kısıma, Alexa Trafik Widgetini ekleyebilir, Histats sayacı ile görünümü değiştirebilirsiniz. Tek sutun üzerine kurulmuş, arka planı koyu renkli olması ile görsellerinize canlılık katıyor.Tumblr ile blog kurmak için giriş yazısına tıklamanız yeterli.
Tumblr Fotter görünümü
Tumblr ile ilgili konular
Tumblr Bloguna Addthis paylaşım butonu ekle
Tumblr Bloguna Alexa trafik Widget ekle
Tumblr Bloguna  LinkWithin ekle
Tumblr Bloguna Histats sayaç ekle

2 yorum

  1. Merhabalar Adnan Hocam,

    Diğer taraftan görüşelim dediğiniz yer burası mı? Ben her ihtimale karşı Blogger platformuna da girerek bir yorum bıraktım. Tam kastettiğiniz yerin hangi platform olduğunu kestiremediğim için. Buraya da bu mesajı bıraktım.

    Sevgi ve selamlarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Recep Altun; Bey Hassasiyetiniz için tekrar teşekkür ederim. Evet haklısınız bir önceki mesajı da cevapladım.Tumblr yorum konusun da problem var.Yorumlamakısmı yok.Sadece sorusorabiliyorsunuz.Bana mantıksız geldi.Onu araştırıyorum.
      Görüşmek üzere.
      Saygılar..

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.