Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Samsung Leak Etkileyici Yeni Galaxy Note 8 Donanımını Açıkladı

Note serisinin yeni üyesi olacak Galaxy Note 8 ile ilgili yepyeni bilgiler var. Sızıntılara göre telefonu çok yakında resmi olarak görebi...

...

Note serisinin yeni üyesi olacak Galaxy Note 8 ile ilgili yepyeni bilgiler var. Sızıntılara göre telefonu çok yakında resmi olarak görebilebileceğiz.

Samsung yaklaşan Galaxy Note 8'de çift kamera sistemini kullanarak akıllı telefon trendini izleyecek gibi görünüyor. İlerleyen zaman içinde sistemi destekleyen daha fazla bilgi ve kaynak ortaya çıkacağı kesin.

Yeni teknolojiyi kullanması, Samsung'un son durumu için çok önemlidir. Galaxy S8 ve S8 Plus şu anda tek lensli kamera teknolojisinin sınırlarını zorluyor. Apple'ın iki kameralı iPhone 7 Plus'taki çabaları ile bile, iki ahize akıllı telefonun fotoğraf kalitesinde en üst sırada yer alıyor. Ancak çift kamera yeni siyah ve görüntü kalitesinin detaylı bir incelemesi Galaxy resimlerinin daha iyi olmasını sağlasa bile, çift kamera çözümlerinin daha iyi olduğu fikrinin arkasında tüm düşünceler dalgalanıyor. Bu yarışta önde kalmanın tek yolu yarışa katılmaktır.

Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi, Samsung Electronics'in logosu, Seul'deki şirketin sergi salonunda bir cam kapıda görülüyor. 

(Fotoğraf: Jung Yeon-Je / AFP / Getty Images)
Bu nedenle yeni cihaz hakkındaki sızıntılar devam ediyor. Not 8'in çift kamera sistemi ile gönderileceğine dair önceki göstergelere daha fazla ağırlık katıyorlar.

Galaxy Note 8 ne zaman tanıtılacak?

Bildiğiniz gibi Galaxy Note modelleri her sene, yıl sonuna doğru düzenlenen IFA etkinliğinde veya hemen öncesinde duyuruluyor.

Gelen dedikodular bu yıl da geleneğin bozulmayacağı ve telefonun 26 Ağustos tarihinde resmi olarak tanıtılacağı yönünde. Ayrıca bu tarih iPhone 8 etkinliğinden de yaklaşık bir ay önce olması dolayısıyla ayrı bir önem taşıyor.
Telefonun muhtemel özelliklerine değinecek olursak tasarım dili Galaxy S8ve Galaxy S8+ modellerine benzeyecek Note 8 modelinde, ekran altına yerleştirilmiş parmak izi sensörü bekleniyor. Cihazın teknik özellikleriyle ilgili ise henüz net bir bilgi yok.

Bakalım dedikodular doğru çıkacak ve 26 Ağustos tarihinde Galaxy Note 8modelini resmi olarak görebilecek miyiz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.