Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Arama Motoru Ekibi Türkiye Google Webmasters Canlı Yayında

Google Webmasters Arama Motoru ekibi çok yakında Türkiye de Search Console hakkında veya webmaster konularında sorularınızı canlı olarak ...

...
Google Webmasters Arama Motoru ekibi çok yakında Türkiye de Search Console hakkında veya webmaster konularında sorularınızı canlı olarak cevaplayacak. Türkiye de ilk defa Google Webmasters Arama Motoru hakkında canlı yayın uygulaması böylece başlamış olacak. Google Webmasters Arama Motoru hakkında web sitenizdeki her türlü sorunlarınız için canlı yayını takip ederek an ve an canlı olarak cevap alabileceksiniz.

Webmasters Arama Motoru canlı yayın aynı zamanda kaydedileceği için, dilediğiniz zamanda YouTube kanalı üzerinden tekrarını izleyebilirsiniz.

Canlı yayın için Ofis başlangıç tarihi 18 Ağustos 2016 olup, Türkiye saati ile 19;00’da başlayacak. Canlı yayın etkinliği yaklaşık 1 saat sürecek. Canlı yayını Google Webmasters Arama Motoru ekibinden Fatih Özkösemen yönetecek.

Sorularınızı önceden paylaşmak için etkinlik sayfasının Q&Aquestions and answers" soru ve cevaplar bölümünü kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

Webmasters Arama Motoru Canlı Yayın İçin;

Etkinlik Sayfası: https://plus.google.com/events/civ14cbnbva5u5ofhkkr7eb2gfs

Türkçe Webmaster Forumu: https://productforums.google.com/forum/#!forum/webmaster-tr

Webmaster Etkinlik Takvimi: https://www.google.com/intl/tr/webmasters/connect/

Not: Webmasters Arama Motoru Canlı Yayın etkinliği için verilen linkler içinde açılmayan olabilir. Ancak etkinlik günü yaklaştığında linkler de mutlaka etkin olacaktır.


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.