Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Pokemon Go Oyun Platformu Hızla Yükseliyor

ABD’de satış mağazalarında yerini alan Pokemon Go Oyun Platformunun büyük ilgi görmesi sonucu kullanıma sunulan ülke borsasında %9 değ...

...
ABD’de satış mağazalarında yerini alan Pokemon Go Oyun Platformunun büyük ilgi görmesi sonucu kullanıma sunulan ülke borsasında %9 değer artışı sağlayarak başarıyı yakalamış durumda. Zelanda ve Avustralya’da iOS ve Android platformları için piyasaya çıkan Pokemon Go, dünya genelinde büyük ilgi görerek piyasalara yayılmaya başladı.

Pokemon Go oyunun ilk çıkış bilgilerini bir önceki yazımızda duyurmuştuk. Oyunun kazanç tipi oyun içinde satın almalar ile gelişmeye başlıyor. Pokemon Go, oyunu ilk çıktığı günlerde sunucuları çökertmeyi başarmış olması oyuna duyulan ilginin hat saflarda olduğunu gösteriyor.
Oyuna duyulan ilginin hat safhada olması nedeni ile Nintendo hisselerini de bir anda yükselişe geçirerek değer kazandırmış.

Pokemon Go’nun mobil oyunculuğa adım atması Nintendo yatırımcılarının da yüzünü güldürmüş. Dünya genelinde, 2016 yılı Temmuz ayının sonuna kadar indirebiliyor olması sabırsızlıkla beklenen oyunu şimdilik Türkiye uygulama mağazalarından indirmek mümkün değil. 
Türk kullanıcıları oyunu, Apk aracılığıyla indirerek Pokemon Go oyun deneyimini yaşamaya başladıklar bile. Pokemon Go’nun, Dünya genelindeki dil desteği resimde gösterilmektedir.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.