Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Fotosizer Çoklu Resim Boyutlandırma Programı

Fotosizer ücretsiz toplu fotoğraf “ image resizer ” boyutlandırılma aracı. Birkaç dakika içinde hızlı ve kolay bir şekilde yüzlerce foto...

...
Fotosizer ücretsiz toplu fotoğraf “image resizer” boyutlandırılma aracı. Birkaç dakika içinde hızlı ve kolay bir şekilde yüzlerce fotoğraflarınızı istediğiniz ebatlarda boyutlandırın.
Web sitenizde, blog veya kişisel çoklu fotoğrafları kısa sürede düşündüğünüz ebatlara Fotosizer resim editör programını kullanarak küçültüp zamandan tasarruf edin. 


Cep telefonu veya fotoğraf makinası ile çekilen resimler genel olarak yüksek pixel değerlerde olduğundan, toplu resimleri bir arkadaşınıza gönderme, web sitesine ekleme, toplu resim paylaşımı, aynı ölçekli slayt resim düzenleme gibi işlerinizde kullanabileceğiniz bir resim editör aracıdır. 

En önemli işlevin zaman olduğunu düşünür ve vakit kaybetmek istemiyorsanız Fotosizer resim editörü aradığınız programlar arasında yer alabilir.

Yapmanız gereken işlem, resimlerinizi klasörden seçip, boyutlandırma ölçülerini belirlemek ve sağ alt kısımda bulunan "Başla" butonuna basmaktır.

Fotosizer resim editör programını İndir :

Fotosizer resim editör programını kendi sitesinden buradan İndirebilirsiniz.

Sürüm bilgisi : 2.09.0.548 1,75 mb

Desteklediği formatlar :
  • JPEG (*.jpg, *.jpeg)
  • Portable Network Graphics (*.png)
  • Windows Bitmap (*.bmp)
  • True Vision Targa (*.tga)
  • 8-bit Compuserve GIF(*.gif)
Dil desteği : Desteklediği çoklu dil için aşağıdaki resmi inceleyin.
Diğer :
Lisans : Ücretsiz
Dil Desteği : Türkçe
İşletim Sistemi : Win8/Win7/Vista/WinXP/Win2000
Üreticisi : Fotosizer

Not: Fotosizer programı ücretsiz ve ücretli olmak üzere dağıtılmaktadır. Kurulum aşamasında Resim üzerine fligran ekleme hariç Standart kurulum ile devam ederek programın diğer özelliklerini kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.