Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Paint Net 4.10 Yeni Resim Editörü İndir

Windows , işletim sisteminde bulunan resim biçimleme aracı Paint ’in daha gelişmiş versiyonu olan, Paint.Net Resim Editörünün 4.10.6022 b...

...

Windows
, işletim sisteminde bulunan resim biçimleme aracı Paint’in daha gelişmiş versiyonu olan, Paint.Net Resim Editörünün 4.10.6022 beta yeni sürümü çıktı. Yeni Paint Net Resim editörü için yapılan yenilikleri arzu eden buradan okuyabilir. Paint Net yazılımını kullanarak Site başlığı, Arka plan resmi, Banner, Logo, gibi muhtelif işlerinizi tanzim edebilirsiniz. Web sitenize eklemeyi düşündüğünüz resimlerinize, efekt, yeniden boyutlandırma, transparan görünümler tanımlayabileceğiniz bir yazılımdır. 

Paint net’in en büyük eksikliği farklı ülkelere ait dilleri çok fazla desteklememesidir. Ancak! Gelişmiş Paint net resim editörünü Türkçe kullanabilmeniz için aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterli olacaktır. 

Daha önceki yazılarımı okuyarak Paint NET programını, bilgisayarınıza kurdu iseniz, aşağıda vereceğim bağlantı linkinden programı indirip kurmanız yeterli olacaktır.

Paint NET programını, bilgisayarınıza kurmadı iseniz aşağıdaki kurulum aşamalarını takip ederek bilgisayarınız kurabilirsiniz.

NOT: Programın kurulum ve çalışması için işletim sisteminizde, NET Framework 4.6 yüklü olması gerektiğini unutmayın.

Lisans: Ücretsiz

İşletim Sistemi: Win8/Win7/Vista/WinXP/Win8.1/Win10

Üretici: Paint.NET

Kurulum uygulaması :

1. Paint.NET programını önce indirip kurun.

Paint.NET İndir , Alternatif Kurulum Paint.NET

2. Programı Türkçe çeviri yapmak için indirin.

Paint.NET Türkçe çeviri İndir

Yukarıda verilen dosyaları indirip kurduktan sonra, son yeni sürümü kurmak için Buradan giriş yaparak yazının alt satırında bulunan indirme linki ile bilgisayarınıza dosyayı indirin, zip’ten çıkarın ve çıkan dosyayı çalıştırın. 

Türkçe kurulumu yukarıdaki dosyadan daha önce yapmış olduğunuzdan yeni kurduğunuz Paint NET resim editör yazılımı Türkçe olarak karşınıza çıkacaktır. Paint NET resim editör yazılımını nasıl kullanacağım, ben bilmiyorum diyorsanız biraz emek vererek buradan öğrenebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.